Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

LKT Journal


Indholdsfortegnelse

13.1  LKT Journal

13.1 LKT Journal

Med GECKO Bookings LKT Journal-funktion har du mulighed for at oprette journaler, der er specifikt tilpassede de behov, du har som tandtekniker. Før du kan benytte journalen, skal systemet dog sættes op til dig som tandtekniker, hvor følgende skal gøres:

  • Indstillinger: Du skal indtaste dine oplysninger i systemet, så disse kan indsættes på dine henvisninger og overslag (Se Indstillinger for LKT Journalen for mere information).
  • Opret behandlinger til brug i kontinuationen: Du skal oprette de behandlinger, der skal kunne hentes ind i kontinuationen (Se Opret ny behandling for mere information).
  • Opret kommuner: Du skal oprette de kommuner, dine kunder bor i, som debitorer, så overslag kan oprettes til dem (Se Debitoroversigt for mere information om, hvordan debitorer oprettes). Når du har oprettet kommunerne, kan du vælge dem i den enkelte kundes journal og dermed knytte en kommune til kunden.
  • Opret varer til brug i overslag: Du skal oprette de varer, du ønsker at benytte i overslaget (Se Varer for mere information). Hvis du har mange varer, kan det være en fordel at oprette varegrupper først og derefter oprette dine varer i disse (Se Varegrupper for mere information).
  • Opret tandlæger: Du skal oprette de tandlæger, dine kunder benytter, som kontaktpersoner, så deres oplysninger kan indsættes på dine overslag og journaler. Når du har oprettet tandlægerne i systemet, kan du vælge dem på den enkelte kundes profil og dermed knytte en tandlæge til kunden (Se Kontaktpersoner for mere information om kontaktpersoner). Hvis du også ønsker at registrere f.eks. kundernes sagsbehandlere, kan du oprette dem på samme måde.
  • Opret ydelser, der kan bookes: Som alle andre brugere af bookingsystemet skal du oprette de ydelser, der skal kunne bookes af dig og dine kunder, f.eks. 'Første gang' eller 'Eftersyn' (Se Oprettelse af ydelser for mere information). Du bestemmer selv, hvorvidt du ønsker at tilbyde online booking til dine kunder, men hvis du ønsker at benytte dig af automatisk genindkaldelse, er det vigtigt, at du lægger en booking ind på kunden for den dag, hvor vedkommende har fået en behandling (Se Automatisk genindkaldelse for mere information om, hvordan automatisk genindkaldelse fungerer). Hvis du ønsker at hente dine ydelser ind i overslaget, skal du have tilkoblet et varenummer til dem. Dette gøres inde på den enkelte ydelses indstillinger (Se Indstillinger for mere information).
  • Opret kalendere, der kan bookes i: Som alle andre brugere af bookingsystemet skal du oprette de kalendere, der skal kunne bookes i, og de arbejdstider, hvori der skal kunne bookes (Se Oprettelse af kalender med arbejdstider for mere information).
  • Importer kunder: Hvis du allerede har en kundedatabase og har kundernes oplysninger i et elektronisk format som f.eks. et Excel-ark, kan du importere disse oplysninger til systemet (Se Importer kunder for mere information).

Du er nu klar til at benytte systemet til at håndtere dine bookinger og til at oprette journaler. Du opretter en LKT Journal for en kunde inde på den enkelte kundes profil (Se Oprettelse af LKT Journal for mere information).


Bemærk! Selve LKT Journal-funktionen  kræver, at Krypteret linje / Journal-modulet er tilkøbt, da en krypteret linje er nødvendig, når du håndterer personfølsomme oplysninger. Hvis du ønsker at håndtere og registrere betaling for dine behandlinger i systemet, skal Kassemodulet også være tilkøbt.


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede