Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - LKT Journal

LKT Journal

Med GECKO Bookings LKT Journal-funktion har du mulighed for at oprette journaler, der er specifikt tilpassede de behov, du har som tandtekniker. Før du kan benytte journalen, skal systemet dog sættes op til dig som tandtekniker. 

Nedenfor finder du en oversigt over de punkter, du skal gennemgå: 

  • Indstillinger: Du skal indtaste dine oplysninger i systemet, så disse kan indsættes på dine henvisninger og overslag. Dette gør du under Indstillinger for LKT Journalen
  • Opret behandlinger til brug i kontinuationen: Du skal oprette de behandlinger, der skal kunne hentes ind i kontinuationen. Dette gør du ved at oprette ny behandling.
  • Opret kommuner: Du skal oprette de kommuner, dine kunder bor i, som debitorer, så overslag kan oprettes til dem. Dette gør du under Debitoroversigt. Når du har oprettet kommunerne, kan du vælge dem i den enkelte kundes journal og dermed knytte en kommune til kunden.
  • Opret varer til brug i overslag: Du skal oprette de varer, du ønsker at benytte i overslaget. Dette gør du under Varer. Hvis du har mange varer, kan det være en fordel at oprette varegrupper først og derefter oprette dine varer i disse.
  • Opret tandlæger: Du skal oprette de tandlæger, dine kunder benytter, som kontaktpersoner, så deres oplysninger kan indsættes på dine overslag og journaler. Når du har oprettet tandlægerne i systemet, kan du vælge dem på den enkelte kundes profil og dermed knytte en tandlæge til kunden. Dette gør du under Kontaktpersoner. Hvis du også ønsker at registrere f.eks. kundernes sagsbehandlere, kan du oprette dem på samme måde.
  • Opret ydelser, der kan bookes: Du skal oprette de ydelser, der skal kunne bookes af dig og dine kunder, f.eks. 'Første gang' eller 'Eftersyn'. Dette gør du under Oprettelse af ydelser. Du bestemmer selv, om du vil tilbyde online booking til dine kunder, men hvis du ønsker at benytte dig af automatisk genindkaldelse, er det vigtigt, at du lægger en booking ind på kunden for den dag, hvor vedkommende har fået en behandling. Hvis du ønsker at hente dine ydelser ind i overslaget, skal du have tilkoblet et varenummer til dem. Dette gøres inde på den enkelte ydelses indstillinger.
  • Opret kalendere, der kan bookes i: Du skal oprette de kalendere, der skal kunne bookes i, og de arbejdstider, hvori der skal kunne bookes. Dette gøres under Oprettelse af kalender med arbejdstider.
  • Importer kunder: Hvis du allerede har en kundedatabase og har kundernes oplysninger i et elektronisk format som f.eks. et Excel-ark, kan du importere disse oplysninger til systemet. 

Du er nu klar til at benytte systemet til at håndtere dine bookinger og til at oprette journaler. Du opretter en LKT Journal for en kunde inde på den enkelte kundes profil. Se Oprettelse af LKT Journal for mere information.


Bemærk! Selve LKT Journal-funktionen kræver, at Journalmodulet er tilkøbt, da en krypteret linje er nødvendig, når du håndterer personfølsomme oplysninger. Hvis du ønsker at håndtere og registrere betaling for dine behandlinger i systemet, skal Kassemodulet også være tilkøbt.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede