Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Oprettelse af journal

Oprettelse af journal

Med journalmodulet har du mulighed for at oprette journaler til dine kunder, eksempelvis behandlingsnoter. Du har dermed mulighed for at have alle dine oplysningerne om kunden samlet i ét system.

Før du kan skrive et journalindlæg om en bestemt kunde, skal du oprette en journalgruppe, hvori indlægget kan skrives. Du kan oprette og bruge journalgrupper på flere måder afhængigt af dine behov. Hvis det matcher dine behov, kan du oprette flere journalgrupper, hvorved kundens journalindlæg grupperes. Dette kan lette dit overblik og gøre det nemmere for dig at finde præcist den information, du leder efter. Du kan f.eks. oprette journalgrupper benævnt 'Klientens problem', 'Diagnose', 'Behandlingsplan' osv. Hvis du ikke ønsker at gruppere dine journalindlæg, kan du nøjes med at oprette én journalgruppe, f.eks. 'Patienter', hvori indlæggene kan skrives. Der skal dog som minimum være oprettet én journalgruppe for at journalindlæg kan skrives. De journalgrupper, du opretter, vil kunne ses på alle kundeprofiler på tværs af alle kundegrupper. Journalgrupper kan oprettes under menupunktet 'Indstillinger' > 'Journal' > 'Journalgrupper'.


Øverst på siden har du mulighed for at oprette en ny journalgruppe. For at oprette en ny journalgruppe skal du indtaste journalgruppens navn, f.eks. 'Diagnose', og herefter journalgruppens prioritet. Journalgruppernes prioriteter bestemmer, hvilken rækkefølge de vises i – både her i oversigten og på kundens profil. Jo højere prioritet en journalgruppe har, des længere nede på listen vises den. Hvilke tal, der vælges som prioriteter, har ingen betydning. Det, der tages udgangspunkt i, er tallenes forhold til hinanden. Tryk på 'Opret gruppe', og journalgruppen er nu oprettet og fremgår af oversigten over eksisterende journalgrupper. I denne oversigt kan du se alle oprettede journalgrupper:

  • Gruppenavn: Her kan du se og ændre journalgruppens navn.
  • Prioritet: Her kan du ændre journalgruppens prioritet.
  • Aktiver billede-upload?: Hvis denne funktion er aktiveret, har du mulighed for at uploade et billede til et journalindlæg i denne gruppe.
  • Slet gruppe: Her kan du slette journalgruppen.

Bemærk! Når du sletter en journalgruppe, overføres alle indlæg i denne gruppe til 'tekst / note'-feltet på kundens profil. Det er ikke muligt at overføre disse indlæg tilbage til en journalgruppe, så du skal være varsom med at slette en hel journalgruppe. Bemærk, at dette også gælder arkiverede indlæg. Det vil sige, at indholdet i arkiverede indlæg fra denne gruppe også slettes fra den arkiverede journal og overføres til 'tekst / note'-feltet på kundens profil.


Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!

Når du har oprettet mindst én journalgruppe, har du på den enkelte kundes profil mulighed for at oprette et journalindlæg i denne gruppe (Se Oprettelse af journalindlæg om kunde for mere information).


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede