Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Oprettelse af skabeloner


Indholdsfortegnelse


20.4 Oprettelse af skabeloner

Under 'Skabeloner' har du mulighed for at oprette skabeloner, som du vil få mulighed for at vælge på kundeprofilen, under dine oprettede Journal grupper.

Først skal du indtaste navnet på skabelonen. Hvis du har flere skabeloner kan du vælge prioriteter, der bestemmer, hvilken rækkefølge de vises i – både her i oversigten og på kundeprofilen.
Jo højere prioritet et felt har, des længere nede på listen står det. Hvilke tal der vælges som prioriteter er ligegyldigt. Det, der tages udgangspunkt i, er prioriteternes forhold til hinanden. Som standard oprettes alle skabeloner med en prioritet på 100. Skabelonen oprettes ved at trykke på 'Opret'.

Ovenfor vil du kunne se en oversigt over alle oprettede skabeloner. Du har her mulighed for at deaktivere en skabelon ved at fjerne flueben i 'Aktiv' og trykke på 'Opdater skabeloner'. Du kan også helt vælge at slette skabelonen, ved at markere 'Slet felt' og trykke på 'Opdater skabeloner'. Ønsker du at redigere en eksisterende skabelon trykker du på 'Ret'.


20.4.1 Rediger skabeloner

Under 'Rediger skabelon' har du mulighed for, at ændre navnet på den konkrete skabelon og tilføje eller rette en eventuel tilhørende tekst. Du har her også mulighed for at ændre prioriteten på den konkrete skabelon, samt deaktiverer den.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede