Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Oprettelse af skabeloner

Oprettelse af skabeloner

Under 'Skabeloner' har du mulighed for at oprette skabeloner, som du kan vælge på kundeprofilen, under dine oprettede Journalgrupper.

Først skal du indtaste navnet på skabelonen. Hvis du har flere skabeloner kan du vælge prioriteter, der bestemmer, hvilken rækkefølge de vises i her på oversigten og på kundeprofilen.
Jo højere prioritet et felt har, des længere nede på listen står det. Hvilke tal der vælges som prioriteter er ligegyldigt. Det, der tages udgangspunkt i, er prioriteternes forhold til hinanden. Som standard oprettes alle skabeloner med en prioritet på 100. Skabelonen oprettes ved at trykke på 'Opret'.

Ovenfor vil du kunne se en oversigt over alle oprettede skabeloner. Du har her mulighed for at deaktivere en skabelon ved at fjerne flueben i 'Aktiv' og trykke på 'Opdater skabeloner'. Du kan også helt vælge at slette skabelonen, ved at markere 'Slet felt' og trykke på 'Opdater skabeloner'. Ønsker du at redigere en eksisterende skabelon trykker du på 'Ret'.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede