Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Oprettelse af journalindlæg om kunde

Oprettelse af journalindlæg om kunde

Når du har oprettet mindst én journalgruppe, har du på den enkelte kundes profil mulighed for at oprette et journalindlæg i denne gruppe.


 

For at oprette et journalindlæg skal du blot indtaste den ønskede tekst i den ønskede journalgruppe, indtaste dine initialer og derefter trykke 'Tilføj / gem'. Journalindlægget gemmes nu stemplet med dags dato. Hvis du har oprettet skabeloner, har du mulighed for at vælge en af disse. Du vil her have mulighed for at genbruge teksten fra skabelonen, eller rette i den. For mere information om Oprettelse af skabeloner, se den separate vejledning herom.


Bemærk! Når du har gemt et journalindlæg, kan det som udgangspunkt ikke ændres eller slettes. Du har dog mulighed for at bestemme, at indlæg må ændres/slettes i et vist tidsrum efter oprettelse. Dette gøres under 'Indstillinger' > 'Avancerede indstillinger' > 'Back-end' > 'Kunde' (Se den separate vejledning Generel vejledning for mere information). Efter udløbet af dette tidsrum kan indlægget dog ikke længere ændres/slettes. Under de avancerede indstillinger har du endvidere mulighed for at bestemme, hvorvidt de nyeste indlæg skal vises i toppen eller i bunden, og om du vil aktivere en editor på dine jounalgrupper, så du kan benytte tabeller, der gør, at du kan lave nogle fine skabeloner.


Som udgangspunkt vil alle gemte indlæg stå registreret under den pågældende journalgruppe på kundens profil. Du har dog mulighed for at arkivere en journal, hvorved alle journalindlæg gemmes og fjernes fra kundens profil. Disse journalindlæg vil nu kun kunne tilgås ved at genhente den arkiverede journal. Du kan arkivere en journal ved at indtaste et navn for journalen i feltet yderst til og tryk 'Arkiver'. ​


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede