Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Indstillinger for LKT Journalen


Indholdsfortegnelse


13.2 Indstillinger for LKT Journalen

Før du kan oprette LKT journaler for dine kunder, skal du have indtastet dine kontaktoplysninger og behandlinger i systemet. Dette gøres under menupunktet 'Indstillinger' -> 'LKT Journal'.

Du skal under 'Henvisning adresselinjer' indtaste de oplysninger, der skal medtages på dine henvisningsblanketter, mens du under 'Overslag adresselinjer' skal indtaste de oplysninger, der skal medtages på dine overslagsfakturaer.

Ved at sætte flueben i 'Slet ved overfør', vil overslaget automatisk blive slettet fra journalen, når det overføres til kassen. Ydermere kan du ud for 'Kommune' sætte flueben i 'Overslag kommune, vis linie pr. stk.'. Denne funktion er som udgangspunkt aktiveret. Her kan du altså fravælge at et kommuneoverslag skal vise én linie pr. stk. Derudover har du på denne side mulighed for at uploade logoer til diverse overslag. De logoer, der uploades, vil kunne ses ud for 'Overslag logo'. 

Slutteligt skal du vælge den kontaktpersongruppe, du har oprettet de relevante tandlæger i (Se Kontaktpersoner for mere information).

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme dine ændringer!


Du skal nu oprette de behandlinger, der skal kunne hentes ind i kontinuationen. Dette gøres ved at trykke 'Ret behandlinger' i øverste højre hjørne (Se Opret ny behandling for mere information).

Ret produkter: Du kan her gå ind og redigere i de valgmuligheder du selv har defineret.

 

 


13.2.1 Opret ny behandling

Du kan oprette de behandlinger, du ønsker at kunne hente ind i kontinuationen, ved at trykke 'Ret behandlinger' under LKT Journalens indstillinger. Disse indstillinger kan tilgås under menupunktet 'Indstillinger'.

Du har nederst på siden mulighed for at oprette de behandlinger, du vil hente ind i kontinuationen (Se Kontinuation for mere information om kontinuationen). For at oprette en ny behandling skal du indtaste et id på behandlingen, behandlingens navn, eventuelt en beskrivelse af behandlingen og herefter trykke 'Opret behandling'. Behandlingen er nu oprettet og fremgår af listen øverst på siden, hvor alle de behandlinger, du har oprettet, fremgår. Du kan rette de oplysninger, der står registreret om en behandling, ved at trykke 'Ret' ud for den ønskede behandling på behandlingslisten.


Bemærk! Det er ikke muligt at slette en behandling, der allerede er blevet oprettet.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede