Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Vejledninger - Ret ydelseskode

Ret ydelseskode

Ved at trykke 'Ret' ud for en ydelseskode på oversigten over ydelseskoder har du mulighed for at tilføje varer til ydelseskoden.

Du kan øverst se, hvilken ydelseskode du er ved at tilknytte varer til, mens du nederst kan tilknytte varer til ydelseskoden. Dette gøres ved at finde den ønskede vare (som oftest en ydelse, der er oprettet som en vare) ved at indtaste varens varenummer eller varenavn og herefter trykke 'Tilknyt som ydelseskode'. Du kan tilknytte et ubegrænset antal varer til ydelseskoden, men du skal naturligvis kun tilknytte de varer, der korresponderer til ydelseskoden. Du kan fjerne en vare igen ved at markere boksen 'Fjern' og herefter trykke 'Fjern tilknytning', ligesom du kan gå til selve varen ved at trykke på tandhjulet under 'Vis vare' ud for den ønskede vare.


Bemærk! Da en ydelseskode tilknyttes varer, er det vigtigt, at du som normalt husker at oprette dine ydelser som varer, der herefter kan tilkobles en ydelseskode.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede