Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Medarbejder med ydernummer

Medarbejder med ydernummer

Før en indberetning kan foretages, skal de ydernumre, der kan indberettes på, indtastes i bookingsystemet, hvor ydernumrene skal tilknyttes de medarbejdere, som ydernumrene tilhører. Dette gøres på 'Ret medarbejder'-siden, der kan tilgås under menupunktet 'Kasse' > 'Indstillinger' > 'Medarbejdere' > 'Ret'. Du skal derfor have oprettet medarbejderen i bookingsystemet som normalt, før ydernummeret kan tilknyttes.

Når Sygeforsikring "danmark"-funktionen er aktiveret, vil du på 'Ret medarbejder'-siden have mulighed for at tilknytte et ydernummer til medarbejderen. Dette gøres ved at trykke 'Tilknyt ydernummer', hvorefter du har mulighed for at indtaste medarbejderens ydernummer, en beskrivelse af medarbejderens ydernummer (dette kan være særligt relevant, hvis medarbejderen har flere ydernumre), ligesom du skal vælge, hvilken type ydernummeret er, dvs. hvilken behandlertype medarbejderen er. Bemærk, at en ydelseskode kun kan indberettes på et ydernummer af samme behandlertype. Tryk herefter 'Opret', hvorefter ydernummeret er blevet tilknyttet medarbejderen. Du kan rette de oplysninger, der er registreret om ydernummeret, ved at trykke 'Ret' (Se Ret ydernummer for mere information). Det er muligt at tilknytte flere ydernumre til samme medarbejder.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede