Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Medarbejder med ydernummer


Indholdsfortegnelse


12.3 Medarbejder med ydernummer

Før en indberetning kan foretages, skal de ydernumre, der kan indberettes på, indtastes i bookingsystemet, hvor ydernumrene skal tilknyttes de medarbejdere, som ydernumrene tilhører. Dette gøres på 'Ret medarbejder'-siden, der kan tilgås under menupunktet 'Kasse' -> 'Indstillinger' -> 'Medarbejdere' -> 'Ret'. Du skal derfor have oprettet medarbejderen i bookingsystemet som normalt, før ydernummeret kan tilknyttes.

Når Sygeforsikring "danmark"-funktionen er aktiveret, vil du på 'Ret medarbejder'-siden have mulighed for at tilknytte et ydernummer til medarbejderen. Dette gøres ved at trykke 'Tilknyt ydernummer', hvorefter du har mulighed for at indtaste medarbejderens ydernummer, en beskrivelse af medarbejderens ydernummer (dette kan være særligt relevant, hvis medarbejderen har flere ydernumre), ligesom du skal vælge, hvilken type ydernummeret er, dvs. hvilken behandlertype medarbejderen er. Bemærk at en ydelseskode kun kan indberettes på et ydernummer af samme behandlertype. Tryk herefter 'Opret', hvorefter ydernummeret er blevet tilknyttet medarbejderen. Du kan rette de oplysninger, der er registreret om ydernummeret, ved at trykke 'Ret' (Se Ret ydernummer for mere information). Det er muligt at tilknytte flere ydernumre til samme medarbejder.


12.3.1 Ret ydernummer

Ved at trykke 'Ret' ud for en medarbejders ydernummer, har du mulighed for at rette i de informationer, der er tilknyttet ydernummeret.

Du har her følgende muligheder:

  • Ydernummer: Du kan her ændre ydernummeret. Ved at trykke 'Gå til indberetninger' kan du se en oversigt over de indberetninger, der er blevet foretaget på ydernummeret i de sidste 8 uger (Se Oversigt over indberetninger for mere information).
  • Næste pakkenr.: Du kan her se det næste pakkenummer, der vil blive anvendt (Se Oversigt over indberetninger for mere information).
  • Beskrivelse: Du kan her ændre ydernummerets beskrivelse.
  • Behandlertype: Du kan her ændre ydernummerets behandlertype.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring.


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede