Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Ydelseskoder

Ydelseskoder

Før en indberetning kan foretages, skal de ydelser, der er tilskudsberettiget, tildeles en Sygeforsikring "danmark" ydelseskode. Dette kan gøres på oversigten over ydelseskoder, der kan tilgås ved at trykke på menupunktet 'Sygeforsikring "danmark"' under kassemodulets indstillinger ('Kasse' > 'Indstillinger').

Du har nederst på siden mulighed for at importere ydelseskoder direkte fra Sygeforsikring "danmark" til dit bookingsystem. For at gøre dette skal du vælge, hvilken behandlertype, du ønsker at importere ydelseskoderne for og herefter trykke 'Importer'. Sygeforsikring "danmark"s liste af accepterede ydelseskoder er nu blevet importeret. Før en indberetning kan foretages på ydelseskoden, skal du dog have tilknyttet dine ydelseskoder til de korresponderende ydelser. Dette gøres ved at trykke 'Ret' ud for den ønskede ydelseskode på ydelseskodelisten, hvorefter du har mulighed for at vælge, hvilke ydelser der skal tilknyttes ydelseskoden (Se Ret ydelseskode for mere information). Du har også mulighed for at oprette ydelseskoderne manuelt, men som udgangspunkt anbefaler vi, at du importerer Sygeforsikring "danmark"s liste.


Du kan øverst se en oversigt over de ydelseskoder, der er importerede til eller oprettede i dit bookingsystem. Du kan i øverste højre hjørne tilgå en oversigt over dine indberetninger ved at trykke 'Vis indberetning' (Se Oversigt over indberetninger for mere information), ligesom du øverst til venstre kan vælge, hvorvidt du ønsker at se ydelseskoder tilknyttet en bestemt behandlertype og/eller ydelseskoder, der har eller ikke har varer tilknyttet. Du har følgende muligheder på oversigten over ydelseskoder:

  • Ydelseskode: Du kan se selve ydelseskoden.
  • Ydelsesbeskrivelse: Du kan se ydelsesbeskrivelsen.
  • Behandlertype: Du kan se, hvilken behandlertype ydelseskoden er tilknyttet.
  • Varer tilknyttet: Du kan her se, hvor mange varer, dvs. ydelser, der er tilknyttet ydelseskoden. Ved at trykke på antallet vil du blive overført til 'Ret ydelseskode'-siden, hvor du har mulighed for at tilknytte flere varer til ydelseskoden (Se Ret ydelseskode for mere information).
  • Ret: Du har her mulighed for at rette ydelseskoden, dvs. tilføje varer til ydelseskoden.
  • Slet: Du har her mulighed for at slette ydelseskoden.

 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede