Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Ydelseskoder


Indholdsfortegnelse

12.2  Ydelseskoder
   12.2.1  Ret ydelseskode
   12.2.2  Tilføj ydelseskode til vare

12.2 Ydelseskoder

Før en indberetning kan foretages, skal de ydelser, der er tilskudsberettiget, tildeles en Sygeforsikring "danmark" ydelseskode. Dette kan gøres på oversigten over ydelseskoder, der kan tilgås ved at trykke på menupunktet 'Sygeforsikring "danmark"' under kassemodulets indstillinger ('Kasse' -> 'Indstillinger').

Du har nederst på siden mulighed for at importere ydelseskoder direkte fra Sygeforsikring "danmark" til dit bookingsystem. For at gøre dette skal du vælge, hvilken behandlertype du ønsker at importere ydelseskoderne for, og herefter trykke 'Importer'. Sygeforsikring "danmark"s liste af accepterede ydelseskoder er nu blevet importeret. Før en indberetning kan foretages på ydelseskoden, skal du dog have tilknyttet dine ydelseskoder til de korresponderende ydelser. Dette gøres ved at trykke 'Ret' ud for den ønskede ydelseskode på ydelseskodelisten, hvorefter du har mulighed for at vælge, hvilke ydelser der skal tilknyttes ydelseskoden (Se Ret ydelseskode for mere information). Du har også mulighed for at oprette ydelseskoderne manuelt, men som udgangspunkt anbefaler vi, at du importerer Sygeforsikring "danmark"s liste.


Du kan øverst se en oversigt over de ydelseskoder, der er importerede til eller oprettede i dit bookingsystem. Du kan i øverste højre hjørne tilgå en oversigt over dine indberetninger ved at trykke 'Vis indberetning' (Se Oversigt over indberetninger for mere information), ligesom du øverst til venstre kan vælge, hvorvidt du ønsker at se ydelseskoder tilknyttet en bestemt behandlertype og/eller ydelseskoder, der har eller ikke har varer tilknyttet. Du har følgende muligheder på oversigten over ydelseskoder:

  • Ydelseskode: Du kan se selve ydelseskoden.
  • Ydelsesbeskrivelse: Du kan se ydelsesbeskrivelsen.
  • Behandlertype: Du kan se, hvilken behandlertype ydelseskoden er tilknyttet.
  • Varer tilknyttet: Du kan her se, hvor mange varer, dvs. ydelser, der er tilknyttet ydelseskoden. Ved at trykke på antallet vil du blive overført til 'Ret ydelseskode'-siden, hvor du har mulighed for at tilknytte flere varer til ydelseskoden (Se Ret ydelseskode for mere information).
  • Ret: Du har her mulighed for at rette ydelseskoden, dvs. tilføje varer til ydelseskoden.
  • Slet: Du har her mulighed for at slette ydelseskoden.

12.2.1 Ret ydelseskode

Ved at trykke 'Ret' ud for en ydelseskode på oversigten over ydelseskoder har du mulighed for at tilføje varer til ydelseskoden.

Du kan øverst se, hvilken ydelseskode du er ved at tilknytte varer til, mens du nederst kan tilknytte varer til ydelseskoden. Dette gøres ved at finde den ønskede vare (som oftest en ydelse, der er oprettet som en vare) ved at indtaste varens varenummer eller varenavn og herefter trykke 'Tilknyt som ydelseskode'. Du kan tilknytte et ubegrænset antal varer til ydelseskoden, men du skal naturligvis kun tilknytte de varer, der korresponderer til ydelseskoden. Du kan fjerne en vare igen ved at markere boksen 'Fjern' og herefter trykke 'Fjern tilknytning', ligesom du kan gå til selve varen ved at trykke på tandhjulet under 'Vis vare' ud for den ønskede vare.


Bemærk! Da en ydelseskode tilknyttes varer, er det vigtigt, at du som normalt husker at oprette dine ydelser som varer, der herefter kan tilkobles en ydelseskode.


12.2.2 Tilføj ydelseskode til vare

Ligesom du har mulighed for at tilknytte varer til en ydelseskode fra 'Ret ydelseskode'-siden (Se Ret ydelseskode for mere information), har du mulighed for at tilknytte en vare til en ydelseskode direkte fra 'Ret vare'-siden, som ligge under kasse -> kasse indstillinger -> vare og ret ud for den valgte vare og vælg fanen Sygeforsikringen "Danmark".

Når Sygeforsikring "danmark"-funktionen er aktiveret på din konto, vil der på 'Ret vare'-siden fremkomme en ny fane, hvorunder du har mulighed for at tilknytte varen til en ydelseskode. Dette gøres ved at vælge den ønskede ydelseskode og herefter trykke 'Opdater'.


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede