Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Oprettelse af ny ressource


Indholdsfortegnelse


6.1.1 Oprettelse af ny ressource

Ved at oprette dine ressourcer i GECKO Booking kan du nemt få et overblik over, hvornår disse er booket, ligesom du kan aktivere automatisk booking af ressourcen ved booking af en bestemt ydelse. På denne måde risikerer du ikke at stå med en kunde, der har booket en ydelse, du ikke kan udføre, da en kollega benytter den ressource, der er krævet for at udføre ydelsen.
 
Du har mulighed for at oprette dine ressourcer i ressourcegrupper. Ressourcegrupperne har to funktioner. For det første letter de dit overblik, hvis du har oprettet mange ressourcer. For det andet skal en ressource være i en ressourcegruppe, før den kan tilmeldes automatisk ressourcebooking – Uden ressourcegrupper er det dermed ikke muligt at benytte sig af automatisk ressourcebooking (Se Automatisk ressourcebooking for mere information). Ved automatisk ressourcebooking er det endvidere muligt at booke vilkårligt i en bestemt ressourcegruppe. Dette kan f.eks. være relevant, hvis du har flere eksemplarer af samme ressourcetype, hvor det er ligegyldigt hvilken ressource, der bookes. Du kan her oprette en gruppe for denne ressourcetype og herefter tilmelde denne gruppe til automatisk ressourcebooking. Ved at vælge vilkårligt mellem ressourcerne, optimeres dine chancer for at få flest mulige bookinger i kalenderen. På denne måde er der nemlig flere muligheder for at finde en ledig ressource til den tid, kunden ønsker at booke, og derfor mindre sandsynlighed for, at en manglende ledig ressource blokerer for booking af pågældende ydelse. Ressourcer, der ikke er i en gruppe, kan dog stadig bookes manuelt.

Øverst på siden kan du oprette en ny ressource ved at trykke på 'Opret ny ressource' og indtaste ressourcens navn og herefter vælge hvilken gruppe, ressourcen skal tilhøre. Tryk herefter på 'Opret ressource' og ressourcen er nu oprettet! Ressourcegrupper oprettes efter samme princip ved at trykke på 'Opret ny gruppe' og indtaste ressourcegruppens navn og herefter trykke på 'Opret gruppe'. Gruppen er nu oprettet! Hvis du allerede har oprettet ressourcer, der skal tilhøre denne gruppe, skal du huske manuelt at flytte disse ressourcer til gruppen. Dette gøres i ressourceoversigten.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede