Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Manuel booking af ressource


Indholdsfortegnelse


6.2 Manuel booking af ressource

Det er muligt at oprette en ressourcebooking direkte i ressourcekalenderen ved at klikke ud for den ressource og det tidspunkt, du ønsker at booke. Du kan herefter vælge at angive en note til din booking og derefter vælge 'Opret booking'. Du kan f. eks. også angive, at en bestemt ressource er til reparation og skrive i hvor lang tid. Dette vises så i kalenderen, så man ved at den ressource ikke kan bookes.

For mere information omkring hvad en ressourcekalender er, læs mere i vores GUIDE her


Du har også mulighed for at foretage manuelle bookinger af en ressource. Selvom automatisk booking af en ressource er foretrukket, når en bestemt ydelse kræver tilgængelighed af en bestemt ressource, kan der være ressourcer, der ikke nødvendigvis er forbundet til en bestemt ydelse. Manuel booking kan f.eks. være relevant, hvis ressourcen er et firmasommerhus, der ingen tilknytning har til en ydelse. Det er muligt manuelt at booke en ressource i både kortere og længere tid – eksempelvis over flere dage.

Ved at trykke 'Vis / Book' ud for den ønskede ressource på ressourceoversigten, kan du se en oversigt over bookinger af den pågældende ressource samt booke ressourcen manuelt.

Hvis du ønsker at se en oversigt over bookinger af ressourcen, skal du vælge hvilken periode, du ønsker at se en oversigt over (dato og klokkeslæt), og oversigten opdateres nu automatisk. I oversigten kan du se både ledige og bookede tider. Bemærk at hvis der ingen bookinger er foretaget i den valgte periode, vil oversigten være blank og ledige tider vil ikke blive vist. Du har i oversigten mulighed for at se eventuelle kommentarer, se hvilken periode bookingen eller den ledige tid angår ligesom du har mulighed for at gå videre til den konkrete booking, hvis der er foretaget en automatisk booking af ressourcen. Du kan samtidig se periodens status (ledig eller booket) og du har mulighed for at udføre en handling med tiden. Hvis tiden er ledig, kan du trykke 'Indsæt tid', hvorefter den ledige periode indsættes ovenfor, så den hurtigt kan bookes. Hvis tiden er booket, kan du slette bookingen af ressourcen i pågældende tidsrum. Bemærk at hvis der er tale om en automatisk booking, slettes selve ydelsesbookingen ikke.

Hvis du ønsker at foretage en manuel booking af ressourcen, kan du øverst se hvilken ressource, du booker, og ændre dette hvis du ønsker det. Du skal herudover vælge hvilken periode (dato og klokkeslæt), du ønsker, at bookingen skal gælde for, og du har mulighed for at tilføre en kommentar til bookingen. Tryk herefter 'Book' og ressourcen er nu booket i den valgte periode!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede