Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Konstruktionsforslag


Indholdsfortegnelse


13.3.1.2 Konstruktionsforslag

Under fanebladet 'Konstruktionsforslag' har du mulighed for at indtaste dit konstruktionsforslag til kunden.

Yderst til venstre har du mulighed for at indtaste en række oplysninger til dit eget brug. Der er flere steder, hvor du skal vælge mellem prædefinerede valgmuligheder, men hvis disse valgmuligheder ikke er dækkende, kan du oprette din egen valgmulighed ved at trykke på det grønne plus.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme dine ændringer!


Yderst til højre har du mulighed for at indtaste en række oplysninger, der vil blive medtaget på den henvisning, du kan lave til kundens tandlæge, ligesom du kan udfylde et tandkort, der også vil blive medtaget på henvisningen. Tandkortet virker på samme måde som under den objektive undersøgelse (Se Objektiv undersøgelse for mere information).

I nederste højre hjørne har du mulighed for at indikere, hvorvidt kunden er blevet henvist til sin tandlæge, skrive en kommentar, der vil blive inkluderet på henvisningen, samt generere en PDF med selve henvisningen.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme dine ændringer!


Bemærk! Oplysninger om kundens tandlæge vil blive indsat automatisk, hvis kundens tandlæge er blevet valgt som kontaktperson (Se Kontaktpersoner for mere information om kontaktpersoner).

Bemærk! Husk at gemme dine oplysninger før du genererer PDFen med henvisningen. Det er kun gemte oplysninger, der medtages i henvisningen.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede