Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Kontinuation

Kontinuation

Under fanebladet 'Kontinuation' har du mulighed for at udfylde kontinuationen.

Du udfylder kontinuationen ved at indsætte dine behandlinger i kontinuationskladden. Du skal derfor have indtastet dine behandlinger, før du kan lave kontinuationen (Se Opret ny behandling for mere information). Når du har oprettet dine behandlinger, kan du søge dem frem her i kontinuationskladden ved at indtaste enten behandlingens nr. eller behandlingens navn og derefter vælge behandlingen i den liste, der fremkommer. Du kan indsætte et ubegrænset antal behandlinger. Den behandling, der er hak ud for, er den behandling, hvis beskrivelse vises. Du kan ændre i både nummeret, navnet og beskrivelsen, hvis du ønsker dette, ligesom du kan slette en behandling ved at trykke på det røde ikon ved siden af den pågældende behandling.

Når du er færdig med at tilføje behandlinger til kontinuationen og har tjekket, at de valgte behandlinger er korrekte, skal du overføre kladden til kontinuationen. Dette gøres ved at trykke 'Overfør til kontinuation'. Du kan se kontinuationen ved at vælge fanebladet 'Kontinuation' i stedet for fanebladet 'Kladde'.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme dine ændringer, hvis du ikke ønsker at overføre kontinuationskladden til kontinuationen med det samme.


Bemærk! Når du har overført kladden til kontinuationen, er det ikke længere muligt at foretage ændringer i den.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede