Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Materiale

Materiale

Under fanebladet 'Materialer' har du mulighed for at registrere de anvendte materialer, samt hvor og hvornår et specifikt LOT-nummer er benyttet. 

De fire 'Rediger vare'-felter markeret i boksen ovenfor er til tandbrikker. Ønsker du at registrere en tandbrik til fortænder i over-/underkæben, skal du klikke her. En ny boks, vil dukke op, og hvis du allerede har oprettet en varebeskrivelse, vil den være prævalgt. Du skal derfor blot indtaste tandbrikkens LOT-nummer. Tandbrikken er nu registreret. 

Benytter du andre materialer, kan du også registrere dem ved at klikke på 'Rediger vare' ud for det anvendte materiale. Har du oprettet flere forskellige produkter i varebeskrivelse, skal du først vælge det rigtige produkt. Registrér herefter LOT-nummer. Hvis materialet er oprettet som typen pakke med to forskellige LOT-numre, skal du først registrere det ene og derefter det andet, hvis du bruger fra begge pakker.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede