Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Objektiv undersøgelse


Indholdsfortegnelse


13.3.1.1 Objektiv undersøgelse

Under fanebladet 'Obj. undersøgelse' har du mulighed for at indtaste resultaterne af den objektive undersøgelse, du laver på kunden.

Yderst til venstre har du mulighed for at indtaste en række oplysninger om kundens hygiejne, parodontalstatus, tænder/bid og underlag. Du kan indtaste oplysningerne i de forskellige kategorier ved at skifte mellem de forskellige faneblade.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme dine ændringer!


Yderst til højre har du derimod mulighed for at udfylde et tandkort. Du kan benytte tandkortet på to forskellige måder:

  • Du kan øverst til højre vælge, hvilken tand du ønsker at notere information om og derefter trykke på det ikon, der repræsenterer den information, du ønsker at notere om den pågældende tand. Ikonet vil herefter automatisk blive indsat på den valgte tand. Når du har valgt en bestemt tand, har du samtidig mulighed for at indtaste en bemærkning om den pågældende tand.
  • I stedet for at vælge en specifik tand kan du øverst til højre lade tandvælgeren stå på 'Vælg tand'. Du har nu mulighed for at indsætte ikonerne præcist der, hvor du ønsker, ved at trykke på det ønskede ikon og derefter trykke det ønskede sted på tandkortet.

Hvis du ønsker at notere information om en tand, der ikke beskrives af de eksisterende ikoner, kan du ved at trykke på blyantsikonet frihåndstegne på tandkortet. Du kan slette både ikoner og frihåndtegning ved at trykke på det røde kryds og derefter på det ikon eller den frihåndstegning, du ønsker at slette.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede