Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Objektiv undersøgelse

Objektiv undersøgelse

Under fanebladet 'Obj. undersøgelse' har du mulighed for at indtaste resultaterne af den objektive undersøgelse, du laver på kunden.

Yderst til venstre har du mulighed for at indtaste en række oplysninger om kundens hygiejne, parodontalstatus, tænder/bid og underlag. Du kan indtaste oplysningerne i de forskellige kategorier ved at skifte mellem de forskellige faneblade.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme dine ændringer!


Yderst til højre har du mulighed for at udfylde et tandkort. Du kan benytte tandkortet på to forskellige måder:

  • Øverst til højre kan du vælge, hvilken tand, du ønsker at notere information om og derefter trykke på det ikon, der repræsenterer den information, du ønsker at notere om den pågældende tand. Ikonet vil herefter automatisk blive indsat på den valgte tand. Når du har valgt en bestemt tand, har du samtidig mulighed for at indtaste en bemærkning om den pågældende tand.
  • I stedet for at vælge en specifik tand kan du øverst til højre lade tandvælgeren stå på 'Vælg tand'. Du har nu mulighed for at indsætte ikonerne præcist der, hvor du ønsker, ved at trykke på det ønskede ikon og derefter trykke det ønskede sted på tandkortet.

Hvis du ønsker at notere information om en tand, der ikke beskrives af de eksisterende ikoner, kan du frihåndstegne på tandkortet ved at trykke på blyantsikonet. Du kan slette både ikoner og frihåndtegning ved at trykke på viskelæderikonet og derefter på det ikon eller den frihåndstegning, du ønsker at slette.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede