Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Tilfredshedsundersøgelse

Tilfredshedsundersøgelse

I GECKO Bookings skemamodul kan du oprette tilfredshedsundersøgelser, der kan anvendes til at måle dine kunders tilfredshed. Der udregnes en gennemsnitlig tilfredshedsscore for kunden baseret på dennes svar på skemaet, og kunden tildeles samtidig en smiley, der gør, at du nemt og enkelt kan se, hvor tilfreds kunden var med sin sidste booking. Yderligere udregnes en gennemsnitlig tilfredshedsscore for alle dine kunder.

En tilfredshedsundersøgelse er i virkeligheden en form for et frit / enkelt skema, som kunden e-mailes efter en overstået booking. For at oprette en tilfredshedsundersøgelse skal du derfor først oprette et frit / enkelt skema (se Opret nyt skema for mere information) og herefter aktivere dette skema som en tilfredshedsundersøgelse (se Ret indstillinger for frit / enkelt skema for mere information).

Kundens tilfredshed måles på en skala fra 0-10, hvor en højere score indikerer større tilfredshed. Kundens tilfredshedscore grupperes i en af fem tilfredshedskategorier, og kunden tildeles den tilhørende smiley baseret på kategoriseringen vist til højre. Tilfredshedsscoren udregnes baseret på den numeriske værdi af kundens svar på spørgsmål med flere svarmuligheder. For at tilfredshedsundersøgelsen giver mening, er det derfor vigtigt, at de numeriske værdier, du tildeler svarmulighederne, er baseret på denne 0-10 skala, hvor det mindst ønskværdige svar tildeles en numerisk værdi på 0 og det mest ønskværdige svar tildeles en numerisk værdi på 10 (se Ret spørgeskemafelt for mere information). Kundens seneste smiley vil blive vist ved siden af kundens navn i kundeprofilen, i kalendervisningerne, i kassen og på konkrete bookinger.


Når en eller flere kunder har udfyldt et tilfredshedsskema, vises en knap øverst i det banner, der er synligt på samtlige sider i bookingsystemet. Antallet af nye tilfredshedsskemaer står i parentesen.

Hvis du trykker på knappen, kommer du til tilfredsoversigten, hvor du kan se en oversigt over alle udfyldte tilfredshedsskemaer.

Du har øverst mulighed for at vælge, hvilken periode du ønsker at se tilfredshedsskemaer for. Som udgangspunkt vises alle tilfredshedsskemaer, der er blevet udfyldt af kunden i den valgte periode, men du kan også vælge kun at se de tilfredshedsskemaer, der endnu ikke er blevet gennemgået (se nedenfor).

I selve oversigten kan du se en række informationer om det enkelte tilfredshedsskema:

  • Udfyldt d.: Her kan du se, hvornår skemaet er blevet udfyldt.
  • Kunde: Her kan du se, hvilken kunde der har udfyldt skemaet. Ved at trykke på kundens navn kan du gå direkte til pågældende kundes kundeprofil.
  • Telefon / Mobil: Her kan du se kundens telefon- og/eller mobilnummer.
  • Score: Her kan du se kundens score, hvor den nederste score, der ikke er tilknyttet en kunde, repræsenterer den gennemsnitlige tilfredshedsscore for alle kunder i den valgte periode.
  • Smiley: Her kan du se den smiley, kunden er blevet tildelt baseret på vedkommendes score.
  • Vis skema: Her har du mulighed for at blive overført direkte til kundens udfyldte skema (se Ret besvarelser for mere information).
  • Gennemgået: Her kan du se, hvorvidt skemaet er blevet gennemgået. Et skema vises først som gennemgået her, når det aktivt er blevet markeret som gennemgået under 'Marker'.
  • Marker: Her har du mulighed for at vælge et eller flere spørgeskemaer, som du kan udføre en handling med. Du har mulighed for at markere et spørgeskema som gennemgået, hvilket betyder, at spørgeskemaet er set. Du har også mulighed for at gå direkte til Marketingsmodulet, hvor du kan sende en e-mail eller en SMS til de(n) valgte kunde(r). Bemærk at dette kræver, at Marketingsmodulet er tilkøbt.

Husk at trykke på 'Opdater' for at gemme en ændring!


Bemærk! Under 'Loginindstillinger' kan du bestemme, hvilke medarbejdere der skal have adgang til at se tilfredshedsoversigten, samt hvilke medarbejdere, der skal have mulighed for at markere et spørgeskema som gennemgået (se Loginindstillinger for mere information).


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede