Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Ret PDF-rapport


Indholdsfortegnelse


21.5 Ret PDF-rapport

Du har i skemamodelet mulighed for at oprette en PDF-rapport med kundens svar. Denne rapport kan bruges internt i virksomheden eller den kan e-mailes til kunden. Før du kan oprette en PDF-rapport med kundens svar, skal der oprettes en overordnet PDF-rapport for skemaet. Det er i denne overordnede PDF-rapport, du opsætter, hvilke felter og svar, der skal inkluderes i rapporten. Denne overordnede PDF-rapport oprettes ved at trykke 'Ret PDF-rapport' ud for det ønskede skema på skemaoversigten.

Du har nederst på siden mulighed for at oprette de enkelte sider, som PDF-rapporten skal indeholde. For at oprette en ny tom rapportside skal du indtaste sidens navn og herefter trykke på 'Opret side'.

Øverst på siden kan du se en oversigt over alle oprettede rapportsider. Du har her følgende muligheder:

  • ID: Du kan her se sidens ID.
  • Sidenavn: Du kan her se sidens navn.
  • Prioritet: Du kan her ændre sidens prioritet. Jo lavere prioritet en side har, des tidligere vises den i PDF-rapporten. Hvilke tal, der vælges som prioriter, er ligegyldigt, idet det, der tages udgangspunkt i, er prioriteternes forhold til hinanden.
  • Aktiv: Du kan her bestemme, hvorvidt siden er aktiv. Hvis en rapportside er aktiv, medtages den, når der oprettes en PDF-rapport med kundens besvarelser.
  • Rediger skabelon: Du kan her ændre sidens skabelon. For den almindelige GECKO Booking bruger er standardskabelonen dog tilstrækkelig. Se Rediger skabelon for mere information.
  • Rediger indhold: Du kan her ændre sidens indhold. Det er her, du bestemmer, hvilke felter og svar der skal medtages på denne side af PDF-rapporten. Se Rediger indhold af PDF-rapport for mere information.
  • Slet: Du kan her slette en rapportside.

Husk at trykke på 'Opdater / slet' for at gemme en ændring!


21.5.1 Rediger skabelon

Du har her mulighed for at ændre skabelonen for denne side af PDF-rapporten. Dette er dog en meget avanceret funktion, og det kræves, at man er bekendt med HTML-kode for at benytte sig af den. For den almindelige GECKO Booking bruger vil det være tilstrækkeligt at bibeholde den oprindelige skabelon. For vejledning i hvordan skabelonen redigeres, er du velkommen til at kontakte GECKO Booking.


21.5.2 Rediger indhold af PDF-rapport

Før det er muligt at oprette en PDF-rapport med kundens svar, skal du vælge, hvilke felter og svar der skal medtages på hver enkelt rapportside. Du har samtidig mulighed for at personliggøre siderne ved at bestemme den enkelte sides layout. Du kan redigere den enkelte rapportside ved at trykke på 'Rediger indhold' ud for den ønskede rapportside.


Indholdet af den enkelte rapportside indtastes i teksteditoren som vist i ovenstående skærmbillede.  Du har mulighed for at bestemme skriftstørrelse, indsætte billeder, ændre skriftfarve mv. Teksteditoren fungerer på samme måde som f.eks. Microsoft Word. Du kan skrive tekst i feltet, f.eks. overskrifter, samt indsætte felter og svar fra skemaet. For at indsætte felter og svar fra skemaet skal du benytte de erstatningskoder, der findes på oversigten over skemafelter. Ved erstatningskoder erstattes koden i kundens PDF-rapport med den indtastning, som koden refererer til.

Der findes tre typer af  erstatningskoder:

 

 

 

 

 

 

  • Spg.: Hvis du indsætter denne erstatningskode, vil den i den PDF-rapport, du opretter til en kunde, blive erstattet med pågældende felt. I eksemplet vist i skærmbilledet vil erstatningskoden [SPG18] blive erstattet med feltet: 'Hvor har du hørt om Clinic GECKO?'.
  • Svar: Hvis du indsætter denne erstatningskode, vil den i den PDF-rapport, du opretter til en kunde, blive erstattet med kundens svar på pågældende felt. I eksemplet vist i skærmbilledet vil erstatningskoden [SV18] blive erstattet med kundens svar, f.eks. 'Anbefalet af ven/veninde'.
  • Svar num.: Hvis du indsætter denne erstatningskode, vil den i den PDF-rapport, du opretter til en kunde, blive erstattet med den numeriske værdi af kundens svar på pågældende felt. Et svars numeriske værdi bestemmes, når du redigerer det enkelte felt (Se Ret skemafelt for mere information). I eksemplet vist i skærmbilledet vil erstatningskoden [SVN18] blive erstattet med den numeriske værdi af kundens svar, f.eks. '2'.

Husk at trykke på 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede