Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Ret PDF-rapport

Ret PDF-rapport

I spørgeskemamodulet har du mulighed for at oprette en PDF-rapport med kundens svar. Denne rapport kan bruges internt i virksomheden, eller den kan e-mailes til kunden. Før du kan oprette en PDF-rapport med kundens svar, skal der oprettes en overordnet PDF-rapport for skemaet, hvor du opsætter, hvilke felter og svar, der skal inkluderes i rapporten. Denne overordnede PDF-rapport oprettes ved at trykke 'Ret PDF-rapport' ud for det ønskede skema på skemaoversigten.

Nederst på siden har du mulighed for at oprette de enkelte sider, som PDF-rapporten skal indeholde. For at oprette en ny tom rapportside skal du indtaste sidens navn og herefter trykke på 'Opret side'.

Øverst på siden kan du se en oversigt over alle oprettede rapportsider. Du har her følgende muligheder:

  • ID: Her kan du se sidens ID.
  • Sidenavn: Her kan du se sidens navn.
  • Prioritet: Her kan du ændre sidens prioritet. Jo lavere prioritet en side har, des tidligere vises den i PDF-rapporten. Hvilke tal, der vælges som prioriter, er ligegyldigt, idet det, der tages udgangspunkt i, er prioriteternes forhold til hinanden.
  • Aktiv: Her kan du bestemme, hvorvidt siden er aktiv. Hvis en rapportside er aktiv, medtages den, når der oprettes en PDF-rapport med kundens besvarelser.
  • Rediger skabelon: Her kan du ændre sidens skabelon. For den almindelige GECKO Booking bruger er standardskabelonen dog tilstrækkelig. Se Rediger skabelon for mere information.
  • Rediger indhold: Her kan du ændre sidens indhold. Det er her, du bestemmer, hvilke felter og svar, der skal medtages på denne side af PDF-rapporten. Se Rediger indhold af PDF-rapport for mere information.
  • Slet: Her kan du slette en rapportside.

Husk at trykke på 'Opdater / slet' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede