Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Rediger indhold af PDF-rapport

Rediger indhold af PDF-rapport

Før det er muligt at oprette en PDF-rapport med kundens svar, skal du vælge, hvilke felter og svar, der skal medtages på hver enkelt rapportside. Du har samtidig mulighed for at personliggøre siderne ved at bestemme den enkelte sides layout. Du kan redigere den enkelte rapportside ved at trykke på 'Rediger indhold' ud for den ønskede rapportside.


Indholdet af den enkelte rapportside indtastes i teksteditoren som vist i ovenstående skærmbillede.  Du har mulighed for at bestemme skriftstørrelse, indsætte billeder, ændre skriftfarve mv. Du kan skrive tekst i feltet, f.eks. overskrifter, samt indsætte felter og svar fra skemaet. For at indsætte felter og svar fra skemaet skal du benytte de erstatningskoder, der findes på oversigten over skemafelter. Ved erstatningskoder erstattes koden i kundens PDF-rapport med den indtastning, som koden refererer til.

Der findes tre typer af  erstatningskoder:

  • Spg.: Hvis du indsætter denne erstatningskode, vil spørgsmålet erstatte feltet i PDF-rapporten. Det vil sige, at hvis du indsætter erstatningskoden [Q15864], vil det erstattes med 'Hvor har du hørt om Gecko'. 
  • Svar: Hvis du indsætter denne erstatningskode, vil svaret på spørgsmålet erstatte feltet i PDF-rapporten. Det vil sige, at hvis du indsætter erstatningskoden [A15864], vil det erstattes med kundens svar, eksempelvis 'Anbefalet af en ven'.
  • Svar num.: Hvis du indsætter denne erstatningskode, vil den numeriske værdi erstatte feltet. Et svars numeriske værdi bestemmes, når du redigerer det enkelte felt. (Se Ret skemafelt for mere information). Det vil sige, at hvis du indsætter erstatningskoden [AN15864], vil det erstatte med den numeriske værdi af kundens svar, f.eks. '2'.

Husk at trykke på 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede