Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Rediger indhold af PDF-rapport


Indholdsfortegnelse


21.5.2 Rediger indhold af PDF-rapport

Før det er muligt at oprette en PDF-rapport med kundens svar, skal du vælge, hvilke felter og svar der skal medtages på hver enkelt rapportside. Du har samtidig mulighed for at personliggøre siderne ved at bestemme den enkelte sides layout. Du kan redigere den enkelte rapportside ved at trykke på 'Rediger indhold' ud for den ønskede rapportside.


Indholdet af den enkelte rapportside indtastes i teksteditoren som vist i ovenstående skærmbillede.  Du har mulighed for at bestemme skriftstørrelse, indsætte billeder, ændre skriftfarve mv. Teksteditoren fungerer på samme måde som f.eks. Microsoft Word. Du kan skrive tekst i feltet, f.eks. overskrifter, samt indsætte felter og svar fra skemaet. For at indsætte felter og svar fra skemaet skal du benytte de erstatningskoder, der findes på oversigten over skemafelter. Ved erstatningskoder erstattes koden i kundens PDF-rapport med den indtastning, som koden refererer til.

Der findes tre typer af  erstatningskoder:

 

 

 

 

 

 

  • Spg.: Hvis du indsætter denne erstatningskode, vil den i den PDF-rapport, du opretter til en kunde, blive erstattet med pågældende felt. I eksemplet vist i skærmbilledet vil erstatningskoden [SPG18] blive erstattet med feltet: 'Hvor har du hørt om Clinic GECKO?'.
  • Svar: Hvis du indsætter denne erstatningskode, vil den i den PDF-rapport, du opretter til en kunde, blive erstattet med kundens svar på pågældende felt. I eksemplet vist i skærmbilledet vil erstatningskoden [SV18] blive erstattet med kundens svar, f.eks. 'Anbefalet af ven/veninde'.
  • Svar num.: Hvis du indsætter denne erstatningskode, vil den i den PDF-rapport, du opretter til en kunde, blive erstattet med den numeriske værdi af kundens svar på pågældende felt. Et svars numeriske værdi bestemmes, når du redigerer det enkelte felt (Se Ret skemafelt for mere information). I eksemplet vist i skærmbilledet vil erstatningskoden [SVN18] blive erstattet med den numeriske værdi af kundens svar, f.eks. '2'.

Husk at trykke på 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede