Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Opret nyt skema


Indholdsfortegnelse


21.2 Opret nyt skema

Du kan oprette et nyt tomt skema på skemaoversigten, der kan tilgås under menupunktet 'Indstillinger' -> 'Skemaer'.

Du har nederst på skemaoversigten mulighed for at oprette et nyt skema. For at oprette et nyt skema skal du først indtaste skemaets navn. Du skal herefter vælge, hvorvidt du vil oprette et nyt tomt skema eller om du vil oprette en kopi af et allerede eksisterende skema. Slutteligt skal du vælge, hvilken type skema du ønsker at oprette. Du kan vælge mellem at oprette et frit / enkelt skema, hvor kunden bedes om at udfylde skemaet efter booking af en bestemt ydelse, eller et 3-delt skema (spørge-/resultat-/tilfredshedsskema), hvor skemaet består af tre separate dele, der udfyldes henholdsvis før, under og efter en behandling. Når du har markeret boksen ud for den ønskede type, skal du trykke på 'Opret skema'. Skemaet er nu oprettet!


Bemærk! Når du har oprettet et skema, skal du huske at oprette de enkelte skemafelter, som kunden skal udfylde. Dette gøres ved at trykke på 'Ret skema' (se Ret skema for mere information).


Øverst på siden kan du se en oversigt over alle oprettede skemaer. Du har her følgende muligheder:

  • Skemanavn: Du kan her se og ændre skemaets navn.
  • Ret skema: Du kan her rette skemaet. Det er bl.a. her, at du indtaster de felter, som kunden skal udfylde. Se Ret skema for mere information.
  • Ret PDF-rapport: Du kan her opsætte den PDF-rapport, der kan laves med kundens svar. Det er bl.a. her, at du kan indtaste, hvilke af kundens svar der skal medtages i rapporten. Se Ret PDF-rapport for mere information.
  • Eksporter data: Du kan her eksportere alle kunders svar fra en bestemt periode til en .csv-fil, der f.eks. kan læses i Microsoft Excel. Se Eksporter data for mere information.
  • Aktiv: Du kan her bestemme, hvorvidt skemaet er aktivt. Hvis et skema ikke er aktivt, kan det ikke udfyldes af kunder.
  • Slet. Ved at markere boksen og derefter trykke på 'Opdater' kan du slette skemaet.

Husk at trykke på 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede