Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Eksporter data

Eksporter data

Du har mulighed for at eksportere alle kunders svar på et bestemt skema til en .csv fil, der bl.a. kan læses af Microsoft Excel. Dette gøres ved at trykke på 'Eksporter data' ud for det ønskede skema

Du skal vælge, hvilken periode kundes skema senest skal være opdateret i for at blive inkluderet i eksporten. Ud for 'Firma' skal du vælge, hvorvidt du ønsker at foretage en eksport af svar fra en bestemt kundegruppe, eller hvorvidt eksporten skal foretages på tværs af alle kundegrupper. Herefter skal du ud for 'Resultater' vælge, hvordan kundernes svar skal vises i eksporten. Du kan vælge mellem tekstmæssige, hvor kundens svar medtages som tekst, numeriske værdier, hvor kundens svar medtages som svarets numeriske værdi og numerisk feltnr., hvor kundens svar medtages som det svarnummer, kunden har valgt. Et svars tekstmæssige værdi, numeriske værdi og numeriske feltnr. indstilles under det enkelte felts indstillinger (se Ret skemafelt for mere information).Til sidst kan du ud for 'Medtag slettede felter' markere, hvis du ønsker at felter der tidligere er blevet udfyldt i et skema og sidenhen slettet, også medtages når du eksporterer dine data.


Slutteligt skal du trykke på 'Eksporter data', hvorefter eksporten påbegyndes.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede