Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Eksporter data


Indholdsfortegnelse


21.6 Eksporter data

Du har mulighed for at eksportere alle kunders svar på et bestemt skema til en .csv fil, der bl.a. kan læses af Microsoft Excel. Dette gøres ved at trykke på 'Eksporter data' ud for det ønskede skema.

Du skal øverst vælge, hvilken periode kundes skema senest skal være opdateret i for at blive inkluderet i eksporten. Ud for 'Firma' skal du vælge, hvorvidt du ønsker at foretage en eksport af svar fra en bestemt kundegruppe eller hvorvidt eksporten skal foretages på tværs af alle kundegrupper. Herefter skal du ud for 'Resultater' vælge, hvordan kundernes svar skal vises i eksporten. Du kan vælge mellem tekstmæssige, hvor kundens svar medtages som tekst, numeriske værdier, hvor kundens svar medtages som svarets numeriske værdi og numerisk feltnr., hvor kundens svar medtages som det svarnummer, kunden har valgt. Et svars tekstmæssige værdi, numeriske værdi og numeriske feltnr. indstilles under det enkelte felts indstillinger (se Ret skemafelt for mere information).Til sidst kan du ud for 'Medtag slettede felter' markere, hvis du ønsker at felter der tidligere er blevet udfyldt i et skema og sidenhen slettet, også medtages når du eksporterer dine data.


Slutteligt skal du trykke på 'Eksporter data', hvorefter eksporten påbegyndes.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede