Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Kundens skemaer


Indholdsfortegnelse

21.7  Kundens skemaer
   21.7.1  Ret besvarelser

21.7 Kundens skemaer

Du kan tilgå den enkelte kundes skemaer på kundens profil. Det er også her, du har mulighed for at udfylde skemaet i løbet af en behandling.

Du kan her se en oversigt over de skemaer, kunden har udfyldt, fordelt på de to typer af skemaer. Du har her følgende muligheder:

  • ID: Du kan her se skemaets ID.
  • Skemanavn: Du kan her se navnet på det skema, kunden har udfyldt.
  • Spg. / Res. / Tilfreds- dato (Tredelt skema): Hvis skemaet er et tredelt skema, kan du her se, hvornår de forskellige dele af skemaer blev udfyldt.
  • Oprettet d. (Frit / enkelt skema): Hvis skemaet er et frit / enkelt skema, kan du her se, hvornår skemaet blev oprettet.
  • Sidst rettet d. (Frit / enkelt skema): Hvis skemaet er et frit / enkelt skema, kan du her se, hvornår skemaet sidst blev ændret.
  • Gennemført (Frit / skema): Hvis skemaet er et frit skema, kan du her se, om alle felterne i skemaet er blevet udfyldt. Det vil være indikeret med et 'Ja/Nej'. 
  • Booking (Tre-delt skema): Hvis skemaet er et tredelt skema, kan du her gå til den konkrete booking. Såfremt skemaet ikke er tilknyttet en booking, har du mulighed for at gøre dette under 'Vælg konkret'. Her har du også mulighed for at oprette skemaet uden booking. Dvs. du kan vælge at afslutte med en dato i stedet for en booking.
  • Ret besvarelser: Du kan her rette i kundens besvarelser. Det er bl.a. her, du kan udfylde del to af det tredelte skema (se Ret besvarelser for mere information).
  • Vis besvarelser: Du kan her se kundens besvarelser. Den side, du vil blive overført til, er den samme som under 'Ret besvarelser'. Det er blot markeret, at besvarelserne ikke skal rettes (Se Ret besvarelser for mere information).
  • PDF: Du kan her hente en PDF-rapport med kundens besvarelser. Bemærk, at ved tredelte skemaer skal PDF-rapporten oprettes, før den kan hentes. Kundens PDF-rapport oprettes under 'Ret besvarelser' (se Ret besvarelser for mere information).

Nederst har du mulighed for at oprette et nyt skema til kunden. Vælg det ønskede skema og tryk herefter 'Opret skema'. Skemaet er nu oprettet og kan udfyldes for den pågældende kunde.


Bemærk! Det er kun muligt at slette kundens skema ved enkelt skemaer og ikke ved tredelte skemaer. Derudover er det kun super admin login der kan slette kundes enkelte skemaer, det kan dog aktiveres for andre administratorer under Loginindstillinger.


21.7.1 Ret besvarelser

Du kan rette den enkelte kundes besvarelser på et specifikt skema. Dette gøres ved at trykke 'Ret besvarelser' ud for det ønskede skema på kundens profil. Det er også her, du har mulighed for at udfylde den anden del af det tredelte skema, dvs. det skema, der skal udfyldes i løbet af kundens behandling.

Du kan øverst til venstre se en række informationer om det pågældende skema inkluderende hvilken kunde, der har udfyldt skemaet, skemaets navn, hvorvidt skemaet kan redigeres (hvis der er flueben i boksen, kan svarerne redigeres), samt hvornår skemaet blev udfyldt/oprettet/rettet (afhængig af hvilken type skemaet er).  Øverst til højre har du mulighed for at hente en PDF-rapport med kundens besvarelser. Ved det frie / enkle skema kan du hente PDF-rapporten direkte, hvorimod du ved det tredelte skema skal oprette rapporten før den kan hentes. Dette gøres ved at trykke på 'Opret rapport'. Ved det tredelte skema har du mulighed for at sende PDF-rapporten til kunden ved at trykke 'E-mail rapport til kunde'. PDF-rapporten med kundens svar sendes herefter automatisk til den e-mailadresse, der er indtastet på kunden.


Bemærk! Før du kan oprette/hente en PDF-rapport til en kunde, skal du oprette en overordnet PDF-rapport til skemaet, hvor du bl.a. bestemmer, hvilke felter og svar der skal medtages i rapporten (se Ret PDF-rapport for mere information).


Nederst på siden har du mulighed for at redigere skemabesvarelserne. Husk at trykke 'Opdater skema' for at gemme dine ændringer. Bemærk, at der ved det tredelte skema vil være flere 'Opdater skema'-knapper. Du skal trykke på knappen umiddelbart under, hvor du foretog dine ændringer. Som udgangspunkt kan kunden ikke selv rette sine besvarelser, men du kan aktivere muligheden for, at kunden kan rette sine besvarelser på tredelte skemaer under kundegruppens indstillinger. Hvis funktionen er aktiveret, vil kunden kunne rette besvarelserne i online booking.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede