Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Statistikfiltrering efter kundefelter


Indholdsfortegnelse


20.2.2 Statistikfiltrering efter kundefelter

Du har i GECKO Booking mulighed for at føre statistik over dine bookinger. Statistikken kan ses ved at trykke 'Statistik' ud for den ønskede kundegruppe på den kundegruppeoversigt, der fremkommer, når du trykker på menupunktet 'Kunder'.Dine generelle statistikmuligheder er forklaret i den generelle vejledning, hvorfor der henvises til denne for en forklaring af disse (Se den separate vejledning Generel vejledning for mere information). Hvis du har tilkøbt Krypteret linje / journal-modulet, har du foruden disse generelle muligheder mulighed for at inkludere dine faste kundefelter som søgekriterier. Hvis du f.eks. har oprettet et fast felt 'Indtager du dagligt medicin', hvor kunden kan vælge 'Ja' eller 'Nej', kan du vælge, at statistikken kun skal inkludere bookinger foretaget af kunder, der har svaret 'Ja' til dette spørgsmål.

Som vist i skærmbilledet vil alle dine faste felter stå noteret under de generelle statistikmuligheder. Som udgangspunkt står alle som 'Medtag ikke', dvs. at statistikken bliver lavet uden hensyn til hvad kunderne har svaret i dette felt. Ud for hvert felt kan du dog vælge den svarmulighed, du ønsker, at kunderne skal have svaret for at deres bookinger bliver medtaget i statistikken. Når du har indtastet de valgte søgekriterier, skal du som altid huske at trykke 'Opdater visning' for at opdatere visningen.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede