Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Statistikfiltrering efter kundefelter

Statistikfiltrering efter kundefelter

I GECKO Booking har du mulighed for at føre statistik over dine bookinger. Statistikken kan ses ved at gå til den ønskede kundegruppe og trykke på 'Bookinger'. 

Se den separate vejledning Generel vejledning for mere information om dine genrelle statistikmuligheder. Hvis du har tilkøbt journalmodulet, har du endivdere mulighed for at inkludere dine faste kundefelter som søgekriterier. Hvis du f.eks. har oprettet et fast felt 'Tager du medicin', hvor kunden kan vælge 'Ja' eller 'Nej', kan du vælge, at statistikken kun skal inkludere bookinger foretaget af kunder, der har svaret 'Ja' til dette spørgsmål.

Som vist i skærmbilledet vil alle dine faste felter stå noteret under de generelle statistikmuligheder. Som udgangspunkt står alle som 'Medtag ikke', hvorfor statistikken bliver lavet uden hensyn til, hvad kunderne har svaret i dette felt. Ud for hvert felt kan du dog vælge den svarmulighed, du ønsker, at kunderne skal have svaret for at deres bookinger bliver medtaget i statistikken. Når du har indtastet de valgte søgekriterier, skal du som altid huske at trykke 'Opdater visning' for at opdatere visningen.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede