Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Indstillinger


Indholdsfortegnelse

5.1.1  Indstillinger

5.1.1 Indstillinger

Du har mulighed for at ændre den enkelte ydelses indstillinger. Dette gøres ved at vælge 'Ret' under 'Indstillinger' ud for den ønskede ydelse på ydelsesoversigten. Indstillingerne ændres ved at markere (funktionen aktiveres) eller afmarkere (funktionen deaktiveres) boksen ud for den indstilling, du ønsker at ændre. Tryk herefter 'Opdater' i bunden af siden. De fleste af de indstillinger, der findes her, er de samme som for alle andre ydelser. For en forklaring af disse indstillinger henvises der til den separate vejledning Generel vejledning. Der er dog nogle ekstra muligheder i forbindelse med ydelser med ubestemt tid. Disse står samlet under fanen 'Ubestemt tid'.

Du har her følgende muligheder:

  • Ubestemt tid: Du kan her bestemme hvilket tidsrum det skal være muligt at booke ydelsen i. Det tidsrum, du indstiller her, vil være det tidsrum, som kunderne kan se, når de ønsker at booke ydelsen online (Se Booking af ydelser med ubestemt tid for mere information). Bemærk at det stadig kun er muligt at booke ydelsen indenfor kalenderens arbejdstid.
  • Læg tid til booking: Du kan her bestemme, hvorvidt der skal lægges tid til bookingen, f.eks. hvis der skal afsættes tid efter hver booking til klargøring af lokalet.
  • Vis tidligere bookinger: Du kan her bestemme, hvorvidt kunderne kan se bookinger, der er overstået, dvs. bookinger der ligger før dags dato.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede