Guides
Trin for trin-vejledninger til opsætning og brug af systemet.
Vejledninger - Indstillinger
Bestem det tidsrum, kunden ser, og tid til klargøring ved lokalebooking.
Indstillinger
En ydelse med ubestemt tid har de samme indstillinger som andre ydelser (se Ydelser > Indstillinger) og desuden fanen 'Ubestemt tid-indstillinger'. Her bestemmer du, hvilket tidsrum kunden ser, når lokalet bookes, og om der skal være tid til klargøring mellem bookingerne.
Kom i gangGå til 'Indstillinger' > 'Booking' > 'Ydelser', klik på 'Ret' ud for ydelsen, og åbn fanen 'Ubestemt tid-indstillinger'.
(1) 'Tidsperiode': Med 'Vis fra kl.' og 'til kl.' bestemmer du det tidsrum, kunden ser på tidslinjen i online booking, fx 07:00 til 23:00. Lokalet kan stadig kun bookes inden for kalenderens arbejdstid. Resten af tidsrummet vises som 'Lukket'. (2) 'Læg tid til booking': Lægger det valgte antal minutter til hver booking, fx hvis lokalet skal gøres klar til den næste. (3) 'Vis tidligere bookinger': Sæt flueben, hvis kunden skal kunne bladre tilbage og se tidligere bookinger. (4) Klik på 'Opdater' for at gemme. |
