Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Indstillinger

Indstillinger

Du har mulighed for at ændre den enkelte ydelses indstillinger. Dette gøres ved at gå til ydelsesoversigtet og klikke på 'Ret' ud for den ønskede ydelse. De fleste af de indstillinger, der findes her, er de samme som for alle andre ydelser. For en forklaring af disse indstillinger henvises der til den separate vejledning Generel vejledning. Der er dog nogle ekstra muligheder i forbindelse med ydelser med ubestemt tid. Disse står samlet under fanen 'Ubestemt tidsindstillinger'. 

Du har her følgende muligheder:

  • Ubestemt tid: Du kan her bestemme, hvilket tidsrum det skal være muligt at booke ydelsen i. Det tidsrum, du indstiller her, vil være det tidsrum, kunderne kan se, når de ønsker at booke ydelsen online (Se Booking af ydelser med ubestemt tid for mere information). Bemærk at det stadig kun er muligt at booke ydelsen inden for kalenderens arbejdstid.
  • Læg tid til booking: Du kan her bestemme, hvorvidt der skal lægges tid til bookingen, f.eks. hvis der skal afsættes tid efter hver booking til klargøring af lokalet.
  • Vis tidligere bookinger: Du kan her bestemme, hvorvidt kunderne kan se bookinger, der er overstået, dvs. bookinger der ligger før dags dato.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede