Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Booking af ydelser med ubestemt tid

Booking af ydelser med ubestemt tid

Som med alle andre ydelser, kan ydelser med ubestemt tid bookes af kunder online. Der vil dog være forskel på måden, hvorpå kunden skal vælge et tidspunkt for bookingen.Kunden kan her se, hvilke tidsintervaller der allerede er booket, og hvilke der er ledige. Det viste tidsrum bestemmes under ydelsens indstillinger (Se Indstillinger for mere information).

De tider, der for kunden vises som 'Lukket', er tidsperioder, hvori der ikke er oprettet arbejdstider. De tider, der allerede er booket af en kunde, vises som udgangspunkt som 'Optaget'. Du har dog mulighed for at vælge at vise navnet på den kunde, der har booket ydelsen, eller navnet på den kundegruppe, som den pågældende kunde tilhører. Dette kan være relevant, hvis ydelsen f.eks. repræsenterer en intern ressource som et mødelokale, hvor kunderne skal kunne bytte tider internt. Du kan bestemme, hvad der skal vises, under 'Avancerede indstillinger' > 'Front-end' > 'Vælg tid på dagen – Ubestemt (vælg selv) tid' (Se den separate guide Generel vejledning for mere information).

Ydelsen bookes som normalt via kvikbook. Ydelsen bookes med intervaller á 15 min.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede