Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Oprettelse af ydelse med ubestemt tid

Oprettelse af ydelse med ubestemt tid

Som alle andre ydelser skal ydelser med ubestemt tid oprettes, før de kan bookes af kunder. Du opretter ydelser på ydelsesoversigten, som du kan tilgå ved at gå til 'Booking' > 'Ydelser'.

 

Øverst på ydelsesoversigten har du mulighed for at oprette nye ydelser. Hvis du har oprettet flere kundegrupper, skal du huske at vælge, hvilken kundegruppe, ydelsen skal kunne bookes i. Dette gør du ved at vælge den ønskede kundegruppe ud for 'Vis ydelser til kundegruppe'. 

 

Når du opretter en ydelse med ubestemt tid, skal du udfylde følgende:

Navn: Indtast ydelsens navn. Det kunne f.eks. være 'Mødelokale'. Vær opmærksom på at det også er dette navn, kunden kan se, når vedkommende ønsker at booke ydelsen.

Type: Vælg, hvilken type ydelse det drejer sig om. Vælg her Ubestemt (vælg selv) tid.

Prisen: Notér prisen for ydelsen. 

Varighed: Da der er tale om en ydelse uden forudbestemt varighed, skal du IKKE indtaste ydelsens varighed.

Udbydes på alle kalendere: Slutteligt skal du vælge, hvorvidt ydelsen skal udbydes på alle kalendere, eller om du vil tilmelde ydelsen manuelt på de kalendere, der skal udbyde ydelsen. Ved ydelser med ubestemt tid, hvor ydelsen repræsenterer f.eks. et lokale, anbefales det, at du altid vælger at tilmelde ydelsen manuelt, da ydelsen som hovedregel kun skal udbydes på én kalender (Se nedenfor).

Når du har indtastet ovenstående informationer, oprettes ydelsen ved at trykke på 'Opret ydelse', og ydelsen er nu oprettet! Det er dog vigtigt, at du husker at ændre ydelsens indstillinger, så de svarer til det ønskede. Ydelsens indstillinger ændres ved at trykke 'Ret' under kolonnen 'Indstillinger' ud for ydelsen (Se Indstillinger for mere information).

Tilknyt ydelse til kalender

Når ydelsen er oprettet, skal den tilknyttes en kalender, den kan bookes i. Det anbefales som hovedregel, at der oprettes en ny kalender til formålet, dvs. at der f.eks. oprettes en kalender 'Mødelokale' til ydelsen 'Mødelokale'. Dette bør gøres for at undgå fejl. 

Når kalenderen er oprettet, skal du huske at indstille kalenderens arbejdstider, så det passer med, hvornår mødelokalet kan bookes. Hvis du ønsker, at mødelokalet kan bookes hver dag mellem 08.00 og 16.00, skal du derfor oprette en arbejdstid, der gælder hver dag i intervallet fra 08.00-16.00. 

Når de korrekte arbejdstider er oprettet, skal du huske at aktivere mødelokalet på den pågældende kalender. Dette gøres under kalenderens indstillinger. 


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede