Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Eksport af kasseafstemning


Indholdsfortegnelse


16.5.1.1 Eksport af kasseafstemning

Det er i GECKO Booking muligt at eksportere dine kasseafstemninger til et regnskabsprogram, f.eks. e-conomic. Dette gøres ved at markere de ønskede kasseafstemninger på oversigten over kasseopgørelser og herefter trykke 'Eksporter'.

Bemærk venligst! Hvis du har en Intern pro E-conomic konto, er det desværre ikke muligt at benytte elektronisk overførsel af kasseafstemninger. Du kan dog stadig sætte kontonumre op og eksportere dem til en CSV-fil og dermed importer manuelt til E-conomic. Dette er meget hurtigere end at indskrive hver enkelt printede kasserapport. 

Du skal først vælge, hvilket detaljeniveau du ønsker, at eksporten skal være på. Hvis du vælger Standard, vil eksporten blive vist summeret på dine hovedvaregrupper, dvs. dine undergrupper vil ikke blive medtaget separat i eksporten. Alle varegrupper vil derimod blive medtaget separat, hvis du vælger at se eksporten Specificeret ud på hver enkelt varegruppe. Hvis du vælger Standard (Total for periode), vil eksporten blive vist summeret på dine hovedvaregrupper og summeret for alle de kasseafstemninger, du har valgt at eksportere. Dette eksportniveau er derfor kun relevant, hvis du har valgt at eksportere flere kasseafstemninger på samme tid. Bemærk dog at dette eksportniveau ikke anbefales til regnskabsbrug.

Du skal herefter vælge, hvilken eksporttype du ønsker. Du kan vælge at vise eksporten på din skærm eller at eksportere til en CSV-fil. Denne CSV-fil kan herefter importeres til dit regnskabsprogram. Hvis du vælger at eksportere til CSV, har du også mulighed for at vælge, hvilken kolonneadskiller der skal anvendes, dvs. hvordan de enkelte kolonner skal adskilles fra hinanden. Hvilken adskiller du skal vælge, afhænger af dit regnskabsprogram, men der anvendes ofte et semikolon. Slutteligt har du mulighed for at eksportere direkte til e-conomic, hvis du har aktiveret denne funktion under kasseapparatets indstillinger (Se Kasseapparat(er) for mere information). Kasseafstemningerne vil blive importeret til din default klassekladde i e-conomic. Bemærk dog at for at den direkte import til e-conomic fungerer, skal du have aktiveret API i e-conomic. Dette gøres under 'Abonnement' -> 'Tillægsmoduler'.

Når du har valgt de ønskede søgekriterier, skal du trykke på 'Vis eksport'. Eksporten vil nu blive gennemført.


Bemærk! Før du gennemfører en eksport, skal du indstille dine eksportindstillinger under kasseapparatets indstillinger (Se Kasseapparat(er) for mere information). Det er dit eget ansvar at sikre, at alt er korrekt, før du bogfører eksporten i dit regnskabsprogram. Vi anbefaler derfor, at du altid laver en visning på skærmen, før du gennemfører eksporten, da dette er en nem måde at opdage fejl på.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede