Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Omsætningsstatistik til periode (medarbejder)

Omsætningsstatistik til periode (medarbejder)

Du har mulighed for at se statistik over dine medarbejderes omsætning fordelt på varegrupper. Du har mulighed for at kigge på en enkelt medarbejder ad gangen eller på alle dine medarbejder samlet.

Fra: Du har øverst mulighed for at vælge, hvilken periode du ønsker at se omsætningsstatistik for. Ud for Visning har du mulighed for at bestemme, om du ønsker at se omsætningsstatistik samlet for alle medarbejdere og separat for de enkelte medarbejdere samtidig (Vis komplet) eller om du kun ønsker at se den samlede omsætningsstatistik (Vis kun total).

Varetype: Her har du mulighed for at vælge, om du ønsker at vise alle varetyper, eller om du ikke ønsker at vise gavekort. Bemærk at de andre typer af værdikort stadig vises.

Varegruppe: Her har du mulighed for at bestemme, om du vil vise omsætningsstatistik fordelt på alle varegrupper (dvs. også undergrupper) eller om du vil vise omsætningsstatistik summeret på hovedgruppe (dvs. at omsætningsstatistik for undergrupper inkluderes i deres respektive hovedvaregrupper).

Klippekort værdi: Slutteligt har du mulighed for at vælge, om du ønsker at medtage værdien af benyttede klippekort. Hvis værdien af benyttede klippekort medtages, vil værdien af benyttede klip blive udregnet og medtaget, f.eks. vil et klip fra et klippekort med 10 klip solgt til 1000 DKK have en værdi af 100 DKK. Når du har indtastet de ønskede søgekriterier, skal du trykke 'Vis periode'. Oversigten vil nu blive opdateret.
 
Nederst kan du se omsætningsstatistikken for den valgte periode. Bemærk at hvis du benytter dig af rabatkort, vil disse stå separat og blive fratrukket det totale beløb i omsætningsstatistikken. Dette skyldes, at rabatkortets pris allerede er medregnet i omsætningsstatikken, og derfor skal prisen på den vare, der betales med rabatkortet, ikke medregnes igen.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede