Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Solgte varer til periode (ekspedient)

Solgte varer til periode (ekspedient)

Du har mulighed for at se en oversigt over, hvilke varer dine ekspedienter har solgt i en bestemt periode. Du har mulighed for at kigge på en enkelt ekspedient ad gangen eller på alle dine ekspedienter samlet.

Fra: Her har du mulighed for at vælge, hvilken periode du ønsker at se solgte varer i. 

Varegruppe: Her har du mulighed for at vælge en bestemt varegruppe eller vareundergruppe, som du ønsker at se en oversigt for. Ved at markere boksen 'Vis ikke for varer tilhørende undergrupper' kan du vælge ikke at vise varer, der tilhører en undergruppe til den valgte varegruppe. Hvis boksen er markeret, vil du dermed kun se solgte varer, der tilhører den bestemte varegruppe, du har valgt. Hvis du ikke vælger en varegruppe i drop-down listen, vil du se alle solgte varer i den valgte periode. 

Ekspedient: Her har du mulighed for at vælge en bestemt ekspedient, som du ønsker at se solgte varer for. Hvis du ikke vælger en ekspedient, vil du se en oversigt over alle solgte varer i den valgte periode, dvs. varer solgt af alle ekspedienter samt varer solgt uden at have en ekspedient tilknyttet.

Klippekort værdi: Slutteligt har du mulighed for at vælge, hvorvidt du ønsker at medtage værdien af benyttede klippekort. Hvis værdien af benyttede klippekort medtages, vil værdien af benyttede klip blive udregnet og medtaget, f.eks. vil et klip fra et klippekort med 10 klip solgt til 1000 DKK have en værdi af 100 DKK. Når du har indtastet de ønskede søgekriterier, skal du trykke 'Vis periode'. Oversigten vil nu blive opdateret

Nederst på siden kan du se selve oversigten over solgte varer. Du kan her se varens varenr, varenavn, antal solgte eksemplarer af varen samt forskellige informationer om varens pris ex. moms (dvs. varens pris eksklusiv moms ganget med antallet af solgte varer), varens moms (dvs. varens moms ganget med antallet af solgte varer) samt varens pris inkl. moms (dvs. varens pris inklusiv moms ganget med antallet af solgte varer).


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede