Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Omsætningsstatistik til periode (ekspedient)


Indholdsfortegnelse


16.5.3 Omsætningsstatistik til periode (ekspedient)

Du har mulighed for at se statistik over dine ekspedienters omsætning fordelt på varegrupper. Du har mulighed for at kigge på en enkelt ekspedient ad gangen eller på alle dine ekspedienter samlet.

Du har øverst mulighed for at vælge, hvilken periode du ønsker at se omsætningsstatistik for. Ud for Visning har du mulighed for at bestemme, hvorvidt du ønsker at se omsætningsstatistik samlet for alle ekspedienter og separat for de enkelte ekspedienter samtidig (Vis komplet) eller om du kun ønsker at se den samlede omsætningsstatistik (Vis kun total). Samtidig har du ud for Varetype mulighed for at vælge, hvorvidt du ønsker at vise alle varetyper eller om du ikke ønsker at vise gavekort. Bemærk at de andre typer af værdikort stadig vises. Slutteligt har du ud for varegruppe mulighed for at bestemme, hvorvidt du vil vise omsætningsstatistik fordelt på alle varegrupper (dvs. også undergrupper) eller om du vil vise omsætningsstatistik summeret på hovedgruppe (dvs. at omsætningsstatistik for undergrupper inkluderes i deres respektive hovedvaregrupper). Slutteligt har du mulighed for at vælge, hvorvidt du ønsker at medtage værdien af allerede indtægtsførte klippekort. Hvis værdien af benyttede klippekort medtages, vil værdien af benyttede klip blive udregnet og medtaget, f.eks. vil et klip fra et klippekort med 10 klip solgt til 1000 DKK have en værdi af 100 DKK. Når du har indtastet de ønskede søgekriterier, skal du trykke 'Vis periode'. Oversigten vil nu blive opdateret.

Nederst kan du se omsætningsstatistikken for den valgte periode. Bemærk at hvis du benytter dig af rabatkort, vil disse stå separat og blive fratrukket det totale beløb i omsætningsstatistikken. Dette skyldes, at rabatkortets pris allerede er medregnet i omsætningsstatikken, og derfor skal prisen på den vare, der betales med rabatkortet, ikke medregnes igen.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede