Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Aktiver videomøder (Booking)

Aktiver videomøder (Booking)

Her kan du se vores video guide og tekst guide om aktivering af videomøder på bookinger. 
Hvis du gerne vil benytte funktionen videomøder, skal du starte med at aktivere den her: Indstillinger > (Booking) Videomøder. 

Når du har aktiveret funktionen, fremkommer alle dine kalendere. Hvis du bruger faste links til alle dine videomøder, indsættes de i det tomme felt for hver kalender. 

Aktiver videomøder på ydelse
Nu skal du vælge hvilke ydelser, der skal kunne bookes som videomøder. 
Gå derfor til Indstillinger > (Booking) Ydelser. Tryk ‘Ret'ud for den ydelse du ønsker at aktivere funktionen på, gå til fanen ‘Generelle indstillinger' og sæt flueben i ‘Aktiver videomøde'.

Faste eller unikke links
Vi anbefaler at du benytter faste links eller det vi kalder faste ‘rum' til dine videomøder. Det sikrer, at du ikke hver gang skal danne et unikt link til det videomøde, der er booket og dernæst sørge for at det er indsat på den konkrete booking.
Du kan dog også anvende unikke links, hvis du har brug for det. Her skal linksene dog indsættes manuelt på selve bookingen. Det kan gøres på to måder: 

  • Videomøder der mangler links
    Mangler dine bookinger links, vil du øverst i den røde bjælke kunne se et videoikon med antallet af bookinger der mangler links. Trykker du på ikonet, kan du indsætte linket direkte på bookingen og opdatere. 

  • Indsæt link på konkret booking
    Du kan også indsætte linket på den konkrete booking, hvis du opretter bookingen via kvikbook eller kalenderen. 

 

Bekræftelser og påmindelser
Bruger du vores standardtekster vil videolinket automatisk blive lagt ind i din email eller sms bekræftelse og dine påmindelser, som sendes til dine deltagere. Har du derimod lavet dine egne tekster, skal du indsætte erstatningskoderne som vist på billedet. Erstatningskoderne finder du her og de indsættes under Indstillinger > (General) Tekster og skabeloner > Booking sms og emails.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede