Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Automatisk udligning

Automatisk udligning

Med knappen 'Automatisk udligning' kan du skabe et bedre overblik over dine fakturaer, og hvad der nøjagtigt skyldes på disse.

Vis posteringer : Når du har trykket på 'Vis posteringer', kan du se en liste over alle dine debitorer. Du kan vælge at udligne alle eller enkelte debitorers fakturaer automatisk. Beløbet til udligning står yderst til højre under 'Beløb til udligning'.  
Debitor ID fra - til: Du kan søge på et specifikt 'Debitor ID'.
Kun beløb med saldo 0: Hvis du markerer i 'Kun beløb med saldo 0', får du oversigt over debitorer, der har 0 kroner i udestående. 
Kun ens beløb: Hvis du markerer i 'Vis kun ens beløb' vil der kun blive vist debitorer, hvis der foreligger fakturaer og indbetalinger er fuldstændig ens.

Når du har valgt din søgning, markerer du de ønskede debitorer i boksene til venstre og nederst på siden kan du trykke på knappen 'Udlign valgte debitorer', hvorefter systemet nu udligner debitorens fakturaer og indbetalinger.

 


Bemærk! Systemet udligner automatisk fakturaer oppefra på din fakturaoversigt med de øverste fakturaer først.

 

Du kan også mere specifikt se de forskellige posteringer på den enkelte debitor. Det gør du ved at vælge 'Posteringer' ud for en debitor under 'Kasse' > 'Debitoroversigt'. Herunder kan du markere i boksen 'Vis åbne posteringer', hvorved fakturaer/indbetalinger der endnu ikke er fuldt udlignet vises. Du kan nu vælge at udligne spefikke fakturaer til specifikke indbetalinger. Ved at markere i 'Vis udlignede posteringer' vil du kunne se udligninger på fakturaer/indbetalinger samt vælge at fortryde udligninger på bestemte posteringer. Til sidst kan du markere i 'Vis betalingstyper' hvorved du kan se, hvilke betalingstyper der er benyttet til hver enkelt postering. De vil blive vist som en ekstra kolonne til højre for 'Type'. Det kan slåes til/fra når du søger i posteringerne.

Hvis du vil lave en debitorindbetaling på en specifik faktura, skal du gå til 'Kasse' og trykke på 'Debitorindbetaling' nederst i højre hjørne. Her kan du søge efter en bestemt debitor og indtaste hvilket beløb han/hun vil indbetale. Det kan f.eks. være 1000 kroner der indbetales. Nederst på siden under 'Udlign indbetaling' kan du med det samme vælge, hvilke fakturaer der skal udlignes med dette beløb. Indtast beløbet der er indbetalt og tryk på 'Gennemfør'. Hvis er er flere fakturaer tilgængelig ved samme debitor vil alle disse blive vist under 'Udlign indbetaling'. Læs mere om debitorindbetalinger i vores FAQ her 


Bemærk! Det er ikke muligt at udligne mere, end der er på en faktura. Hvis der kun bliver udlignet med noget af beløbet, der er blevet indbetalt, vil resten ligge under 'Restbeløb' på din debitorliste, og er det beløb, der er tilbage og skal udlignes.  

Det er kun fra kassen, at det er muligt at udligne specifikke fakturaer. 


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede