Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Tekster og skabeloner


Indholdsfortegnelse

24.7  Tekster og skabeloner
   24.7.1  Event tekster
   24.7.2  Event sms og e-mails
   24.7.3  Event skabeloner

24.7 Tekster og skabeloner


Der er mulighed for at personliggøre de fleste af de tekster, som dine kunder bliver præsenteret for. Du kan dermed tilpasse Eventsystemet til din virksomhed og dine behov. Ved at vælge 'Tekster' under menupunktet 'Indstillinger' fremkommer nedenstående side.

Her er der mulighed for at trykke på en knap benævnt 'Ret småtekster m.v.'. Denne giver dig adgang til at ændre små-tekster, skrifttyper og farve i den del af Eventsystemet, kunden præsenteres for.


I fanen 'Generelle' har du endvidere mulighed for at redigere dine typografier ved at trykke 'Tekst editor typografier' (Se Tekst editor typografier for mere information) og at ændre udseendet på knapperne i online booking ved at trykke 'Knap editor' (Se Knap editor for mere information).

I fanen 'Event' har du endvidere mulighed for rette fx.navnet på 'Antal pladser'.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


Bemærk! Hvis du har aktiveret muligheden for at rette tekster på flere sprog, vil du få vist flere versioner af samme tekst. Hvis du f.eks. har aktiveret både dansk og engelsk, vil du have mulighed for at rette i både en dansk og en engelsk version af samme tekst. Du kan aktivere denne mulighed under 'Avancerede indstillinger' -> 'Display' -> 'Displayindstillinger' (Se Display. Displayindstillinger for mere information).


24.7.1 Event tekster

Ved at trykke på fanen: 'Event tekster'  kan du se og ændre teksterne i den pågældende kategori.
Teksten kan ændres ved at trykke '
Rediger' ud for den ønskede tekst.

 

Når du har valgt at redigere en tekst, vil du få vist en side med en såkaldt teksteditor. Den oprindelige tekst vil være vist i tekstfeltet, og du har mulighed for at ændre i den. Teksteditoren fungerer på samme måde som Microsoft Word. Hvis teksten, du ønsker at ændre, er en e-mail, har du også mulighed for at ændre e-mailens emne. Du har mulighed for at anvende såkaldte erstatningskoder, der er koder, f.eks. [KUNDENAVN], som bliver erstattet med noget andet i den e-mail/SMS, kunden modtager - i dette tilfælde kundens navn.
Disse erstatningskoder kan du se her: Erstatningskoder Event

Hvis du har ændret i teksten i forhold til den tekst, der indsættes som standard, fremkommer der i øverste højre hjørne en knap, der giver dig mulighed for at nulstille teksten. Ved at trykke på denne slettes den tekst, du har indtastet, og erstattes i stedet med standardteksten.

Husk at trykke 'Opdater tekst' for at gemme en ændring!


24.7.2 Event sms og e-mails

Hver tekst har en beskrivelse, der beskriver, hvor teksten findes. Hvis du ønsker at ændre teksten, kan du trykke 'Ret' ud for den tekst, du ønsker at ændre.
Når du har valgt at redigere en tekst, vil du få vist en side med en teksteditor. Den oprindelige tekst vil være vist i tekstfeltet, og du har mulighed for at ændre i den. Teksteditoren fungerer på samme måde som Microsoft Word. 
Hvis teksten, du ønsker at ændre, er en e-mail, har du også mulighed for at ændre e-mailens emne. Det er i teksteditoren muligt at anvende såkaldte erstatningskoder, hvor du skriver en kode, der bliver erstattet af noget andet i teksten, f.eks. bliver koden [NAVN] erstattet med kundens navn

 


24.7.3 Event skabeloner

 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede