Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Tekster og skabeloner


Indholdsfortegnelse

24.6  Tekster og skabeloner
   24.6.1  Event tekster
   24.6.2  Event sms og e-mails
   24.6.3  Event skabeloner

24.6 Tekster og skabeloner


Der er mulighed for at personliggøre de fleste af de tekster, som dine kunder bliver præsenteret for. Du kan dermed tilpasse Eventsystemet til din virksomhed og dine behov. Ved at vælge 'Tekster' under menupunktet 'Indstillinger' fremkommer nedenstående side.

Her er der mulighed for at trykke på en knap benævnt 'Ret småtekster m.v.'. Denne giver dig adgang til at ændre små-tekster, skrifttyper og farve i den del af Eventsystemet, kunden præsenteres for.


I fanen 'Generelle' har du endvidere mulighed for at redigere dine typografier ved at trykke 'Tekst editor typografier' (Se Tekst editor typografier for mere information) og at ændre udseendet på knapperne i online booking ved at trykke 'Knap editor' (Se Knap editor for mere information).

I fanen 'Event' har du endvidere mulighed for rette fx.navnet på 'Antal pladser'.

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!


Bemærk! Hvis du har aktiveret muligheden for at rette tekster på flere sprog, vil du få vist flere versioner af samme tekst. Hvis du f.eks. har aktiveret både dansk og engelsk, vil du have mulighed for at rette i både en dansk og en engelsk version af samme tekst. Du kan aktivere denne mulighed under 'Avancerede indstillinger' -> 'Display' -> 'Displayindstillinger' (Se Display. Displayindstillinger for mere information).


24.6.1 Event tekster

24.6.2 Event sms og e-mails

24.6.3 Event skabeloner

 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede