Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Tilmeldingsfelter

Tilmeldingsfelter

Event tilmeldingsfelter gør det muligt at indhente forskellige oplysninger om kunden, når vedkommende tilmelder sig en event. Eventfelterne fungerer på den måde, at når en person ønsker at tilmelde sig en event, vil vedkommende blive bedt om at udfylde de felter, du har oprettet.
Du bestemmer selv rækkefølge og opbygning af felterne, og du har mulighed for at gøre det obligatorisk at udfylde felterne, før kunden kan gå videre.

Felterne kan være både tekstfelter og valgmuligheder, hvor kunden skal træffe et valg ud fra et ja eller nej – eller bare godkende ved at afkrydse en boks.
 
Du har øverst på siden mulighed for at se en oversigt over de eventfelter, du selv har oprettet, og samtidig oprette nye eventfelter.

For at oprette et nyt felt skal du første indtaste et navn til feltet. Dette navn fungerer som det spørgsmål, der skal besvares af kunden. 
Eksempelvis kunne navnet være 'CPR-nummer', hvis du ønsker at kunden skal indtaste sit CPR-nummer. Herefter skal du vælge, hvilken type feltet skal være.

Du har her følgende muligheder:

Checkbox: Kunden skal her godkende/acceptere 'spørgsmålet' ved at krydse af i en boks. Denne felttype er påkrævet, dvs. kunden skal krydse denne boks af for at kunne gå videre.
CPR-Nr: Angiv CPR-nr. (kan automatisk indsættes, hvis det er udfyldt på kundekortet
Kunde køn: Du kan her bestemme, hvorvidt et køn-felt skal vises under kundeoplysninger.
Kunde nr.: Du kan her bestemme, hvorvidt dine kunder skal skrive deres Kundenummer.
Dato: Angiv dato. Du har mulighed for at sætte defaultværdien til dags dato.
Drop-down: Opret præ-definerede svarmuligheder i en drop-down menu.
Kunden skal her besvare spørgsmålet ved at vælge en mulighed fra en liste. Husk at lave kundens muligheder
Email: Kunden skal her udfylde sin email.
Kun tekst:  Denne felttype adskiller sig fra de andre, idet den ikke er et felt, kunden skal udfylde, men et 'felt' som du kan skrive en tekst i. Dette kan f.eks. bruges til at indsætte overskrifter eller bemærkninger. 
Filupload: Upload en fil i journalen.
Tal: Talfelt. Bemærk, at det kun gælder hele tal. Hvis du vil kunne skrive kommatal, skal du vælge typen Text eller Text - Regex.
Text: Teksttelt - én linje
Text - Regex (regular expression): Præ-definere indholdet i tekstboksen. 
Text - Stor: Kunden skal her svare ved at skrive en tekst. Der kan indtastes både bogstaver, tegn og tal. Kunden kan her skrive flere linjer.

Herefter skal du vælge, hvilken prioritet feltet skal have. Hvis du har oprettet flere felter, bestemmer prioriteten, hvilken rækkefølge felterne vises i. Jo højere prioritet et felt har, des længere nede på listen vises det. Hvilke tal, der skrives som prioriteter, er ligegyldigt. Det, der tages udgangspunkt i, er prioriteternes forhold til hinanden, dvs. hvilke prioriteter der er højest og hvilke der er lavest. Felterne tildeles automatisk en prioritet, hvor prioriteten bliver højere for hvert oprettet felt. Hvis rækkefølgen af felterne er uden betydning for dig, behøver du ikke ændre i prioriteterne. Du har også mulighed for at ændre i prioriteterne, når du har oprettet alle de ønskede felter.

Tryk herefter på 'Opret felt' og feltet er nu oprettet!

 

 


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede