Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Salg af værdikort gennem online booking

Salg af værdikort gennem online booking

Det er muligt at sælge værdikort gennem online booking. Dette kan f.eks. bruges, hvis du ikke ønsker at benytte online shoppen, men vil sælge værdikortene samme sted som dine ydelser bookes. Bemærk, at dette kræver tilkøb af både Online betaling-modulet og Kassemodulet, og at online betaling er aktiveret under den kundegruppe, ydelsen oprettes i.

Nederst på siden oprettes værdikortet som en ydelse af typen Salg af vare. Ydelsen oprettes som alle andre ydelsestyper. Indtast værdikortets navn, f.eks. 'Spinningabonnement', vælg type, dvs. 'Salg af vare', og indtast værdikortets pris. Du skal ikke indtaste book tid eller ændre indstillingerne for udbydes på alle kalendere. Salg af vare-ydelser tager ikke hensyn til disse to elementer. Tryk 'Opret ydelse' og ydelsen er nu oprettet.


Bemærk! Salg af vare-ydelser adskiller sig på visse områder fra andre ydelsestyper. Det er f.eks. ikke muligt at oprette tillægsydelser til en salg af vare-ydelse, hvorfor to separate bookinger er krævet for en kunde, der ønsker både at købe et værdikort og booke en ydelse. Selvom salg af vare-ydelser primært er rettet mod salg af værdikort, kan ydelsestypen i princippet bruges til at sælge andre varer også. Online shoppen, der er inkluderet i gavekortmodulet, er dog at foretrække til dette formål.


For at ydelsen ændres til et værdikort, der kan købes gennem online booking, skal du ændre indstillingerne for ydelsen. Dette gøres ved at trykke 'Ret' ud for ydelsen på ydelsesoversigten.Du skal her indtaste et varenummer på ydelsen og trykke 'Opret i varekartotek'. Flere felter fremkommer nu (som vist i skærmbilledet), hvorefter du skal trykke 'Gå til rediger vare'.
 


or at ændre ydelsen til et værdikort skal du vælge, hvilken type vare der er tale om. Når du har ændret typen fra 'Normal' (Som salg af vare-ydelser automatisk oprettes som) til en værdikortstype, f.eks. 'Abonnementskort', fremkommer der som vist i skærmbilledet en knap benævnt 'Opret som gave-/værdikort'. Når du trykker på denne knap, oprettes ydelsen som et værdikort. Du har nu mulighed for at ændre de samme indstillinger som på alle andre værdikort, f.eks. indstille værdikortets gyldighedsperiode (Se Ret gave-/værdikort for mere information).

Værdikortet er nu oprettet i gavekortmodulet, og du kan se det under 'Definer gave-/værdikort', hvor du bl.a. kan gøre det muligt at købe værdikortet gennem online shoppen også (Se Definer gave-/værdikort for mere information). Værdikortet kan altså både ses på ydelsesoversigten og på værdikortoversigten. Samtidig kan værdikortet nu købes gennem online booking. Alle køb herigennem registreres i gavekortmodulet.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede