Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Oversigt over gave-/værdikort for enkelt kunde


Indholdsfortegnelse


17.2.2 Oversigt over gave-/værdikort for enkelt kunde

Du har i GECKO Booking mulighed for at se en oversigt over hvilke køb af gave- og værdikort hver enkelt kunde har foretaget. Denne oversigt kan tilgås på den enkelte kundes kundeprofil, der fremkommer, når du vælger denne kunde i kundekartoteket.

Du kan her se en række informationer om de(t) købte værdikort inkluderende værdikortets id, kode, type, oprettelsesdato, modtagernavn, værdi ved købstidspunktet samt værdikortets saldo på nuværende tidspunkt. Disse informationer giver dig mulighed for nemt og hurtigt at finde en kundes værdikort frem, hvis f.eks. pågældende kunde har glemt det udprintede værdikort men ønsker at foretage en betaling med dette. I denne situation ville man kunne tage værdikortets kode og indtaste denne i kassesystemet.

Ved at trykke 'Gå til / vis' under kolonnen 'Ret' ud for det ønskede værdikort, har du mulighed for at komme videre til en visning af det konkrete kort. Det valgte værdikort kan udprintes på ny og ændringer kan foretages (Se Ret konkret gave-/værdikort for mere information).


Bemærk! Du kan gøre det muligt for kunden at se en oversigt over sine egne værdikort. Når funktionen er aktiveret, vil kunden i online booking få vist et link, som giver kunden adgang til sin egen personlige oversigt over aktive abonnementskort og værdikort. Bemærk at for at et værdikort medtages i denne liste, skal det være personligt (Se Ret gave-/værdikort for mere information om, hvordan et værdikort gøres personligt).

Funktionen aktiveres under 'Indstillinger' -> 'Avancerede indstillinger' -> 'Front-end: Side 1 - logget ind'.


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede