Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Installation af bonprinter


Indholdsfortegnelse


23.1 Installation af bonprinter

Du skal først installere bonprinteren på din computer. Dette gøres ved at sætte bonprinteren i computerens USB-indgang, hvorefter du skal følge den installationsvejledning, der fulgte med printeren. Alternativt kan du hente den nyeste driver (installationsprogram) på producentens hjemmeside:

Når installationen er udført, anbefaler vi, at du genstarter din computer. Når computeren har genstartet, skal du isætte en bonrulle i bonprinteren. Du åbner bonprinterens låg ved hjælp af knappen i bonprinterens højre side, hvorefter du på indersiden af bonprinterens låg kan se en vejledning til, hvordan du isætter en bonrulle.

Du er nu klar til at indstille din bonprinter, så du kan printe kvitteringer fra dit bookingsystem (Se Opsætning af bonprinter for mere information).


Bemærk! Da GECKO Booking ikke har produceret bonprinteren, er hjælp til denne ikke omfattet af vores gratis support. Skulle du alligevel ønske vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os, men supporten vil være mod betaling.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede