Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Installation af bonprinter

Installation af bonprinter

Du skal først installere bonprinteren på din computer. Dette gøres ved at sætte bonprinteren i computerens USB-indgang, hvorefter du skal følge den installationsvejledning, der fulgte med printeren. Alternativt kan du hente den nyeste driver (installationsprogram) på producentens hjemmeside:

Når installationen er udført, anbefaler vi, at du genstarter din computer. Når computeren har genstartet, skal du isætte en bonrulle i bonprinteren. Du åbner bonprinterens låg ved hjælp af knappen i bonprinterens højre side, hvorefter du på indersiden af bonprinterens låg kan se en vejledning til, hvordan du isætter en bonrulle.

Du er nu klar til at indstille din bonprinter, så du kan printe kvitteringer fra dit bookingsystem (Se Opsætning af bonprinter for mere information).


Bemærk! Da GECKO Booking ikke har produceret bonprinteren, er hjælp til denne ikke omfattet af vores gratis support. Skulle du alligevel ønske vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os, men supporten vil være mod betaling.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede