Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Guideoversigt

Erstatningskoder: Værdikort


Indholdsfortegnelse


1.6.20.70 Erstatningskoder: Værdikort

Du kan her se de erstatningskoder, der kan anvendes til indsætte informationer om dine værdikort, f.eks. i forbindelse med værdikorttekster:

  • [GAVEKORTGYLDIGANTALMDR] erstattes med det antal måneder, dine værdikort er sat til at være gyldige i som standard, dvs. under gavekortmodulets indstillinger. Du skal derfor ikke bruge denne erstatningskode, hvis du anvender forskellige gyldighedsperioder for forskellige typer af værdikort.
  • [GAVEKORTHILSEN] erstattes med den hilsen, køberen af gave-/værdikortet har skrevet til værdikortets modtager. Denne erstatningskode virker kun på print-selv værdikort-teksterne. Bemærk at muligheden for at skrive en hilsen til værdikortmodtageren er en funktion, der skal aktiveres under de generelle gave-/værdikortindstillinger (Se den separate vejledning Gavekortmodulet for mere information).
  • [TILHILSEN] erstattes med den hilsen, køberen af gave-/værdikortet har skrevet til værdikortets modtager. Denne erstatningskode virker kun på gave-/værdikortbonnerne. Bemærk at muligheden for at skrive en hilsen til værdikortmodtageren er en funktion, der skal aktiveres under de generelle gave-/værdikortindstillinger (Se den separate vejledning Gavekortmodulet for mere information).
  • [GAVEKORTBESKRIVELSE] erstattes med værdikortets beskrivelse, der kan indtastes, når du opretter værdikortet og når du retter et værdikort.
  • [GAVEKORTBESKRIVELSELANG] erstattes med værdikortets lange beskrivelse, der kan indtastes, når du retter et værdikort.

Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede