Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Guideoversigt

Erstatningskoder: Værdikort


Indholdsfortegnelse


1.6.15.70 Erstatningskoder: Værdikort

Du kan her se de erstatningskoder, der kan anvendes til indsætte informationer om dine værdikort, f.eks. i forbindelse med værdikorttekster:

  • [GAVEKORTGYLDIGANTALMDR] erstattes med det antal måneder, dine værdikort er sat til at være gyldige i som standard, dvs. under gavekortmodulets indstillinger. Du skal derfor ikke bruge denne erstatningskode, hvis du anvender forskellige gyldighedsperioder for forskellige typer af værdikort.
  • [GAVEKORTHILSEN] erstattes med den hilsen, køberen af gave-/værdikortet har skrevet til værdikortets modtager. Denne erstatningskode virker kun på print-selv værdikort-teksterne. Bemærk at muligheden for at skrive en hilsen til værdikortmodtageren er en funktion, der skal aktiveres under de generelle gave-/værdikortindstillinger (Se den separate vejledning Gavekortmodulet for mere information).
  • [TILHILSEN] erstattes med den hilsen, køberen af gave-/værdikortet har skrevet til værdikortets modtager. Denne erstatningskode virker kun på gave-/værdikortbonnerne. Bemærk at muligheden for at skrive en hilsen til værdikortmodtageren er en funktion, der skal aktiveres under de generelle gave-/værdikortindstillinger (Se den separate vejledning Gavekortmodulet for mere information).
  • [GAVEKORTBESKRIVELSE] erstattes med værdikortets beskrivelse, der kan indtastes, når du opretter værdikortet og når du retter et værdikort.
  • [GAVEKORTBESKRIVELSELANG] erstattes med værdikortets lange beskrivelse, der kan indtastes, når du retter et værdikort.
  • [gavekortUniktId] erstattes med værdikortets 'gavekortkode', som bl.a kan anvendes i kassen.
  • [BARCODE] ersttaes med stregkode for værdikortets unikke ID (ID'et vises under stregkoden)
  • [GAVEKORTUNIKTID] erstattes med værdikortets unikke ID uden stregkode
  • [SALDO] erstattes med værdikortets restværdi.

 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede