Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Guideoversigt

Erstatningskoder: Kundegruppe


Indholdsfortegnelse


1.6.15.40 Erstatningskoder: Kundegruppe

Du kan her se erstatningskoder, der kan anvendes til indsætte informationer om en kundegruppe, f.eks. i forbindelse med påmindelses- og bekræftelsesemails:

  • [KUNDEGRUPPENAVN] erstattes med navnet på den kundegruppe, som kunden tilhører.
  • [KUNDEGRUPPEBESKRIVELSE] erstattes med den kundegruppebeskrivelse, der er indtastet på den kundegruppe, som kunden tilhører. Kundegruppebeskrivelsen kan indtastes under kundegruppens indstillinger.
     
  • [BOOKINGSERVICE_CUSTOMERGROUPNAME] erstattes med navnet på den kundegruppe, som kundens booking tilhører. Dvs. den kundegruppe som ydelsen ligger i/hører til. 
  • [BOOKINGSERVICE_CUSTOMERGROUPDESCRIPTION] erstattes med den kundegruppebeskrivelse, der er indtastet på den kundegruppe, som kundens booking tilhører. Kundegruppebeskrivelsen kan indtastes under kundegruppens indstillinger. 
    For at få beskrivelse 2 skriv _2 eller 3  kan du skrive _3 efterfølgende.
  • [BOOKINGSERVICE_CUSTOMERGROUPDEFAULTCOUNTER] erstattes med det antal bookinger den enkelte kunde i en kundegruppe kan lave. Antal bookinger kan indtastes under kundegruppens indstillinger. 

 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede