Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Aktivering af iCal-funktionen til kalender

Aktivering af iCal-funktionen til kalender

Med GECKO Bookings iCal-funktion kan din GECKO Booking-kalender kobles sammen med et kalenderprogram på din computer eller din smartphone, såfremt dette kalenderprogram understøtter iCal-formatet. Du kan dermed se din GECKO Booking kalender i dette kalenderprogram, hvorfor du kan have alle dine kalendere samlet et sted.


Bemærk! Du kan se din kalender via iCal-funktionen, men du kan ikke lave bookinger. iCal er kun envejs – altså fra bookingsystemet til din enhed.


For at kunne koble din GECKO Booking kalender til dit kalenderprogram skal iCal-funktionen aktiveres på den pågældende kalender. Dette gøres under den pågældende kalenders indstillinger ('Kalendere' > 'Indstillinger' > 'Ret' (ud for den ønskede kalender).


iCal-funktionen aktiveres ved at markere boksen og herefter trykke 'Opdater' i bunden af siden. Du skal herefter kopiere url-adressen ind i dit kalenderprogram, hvor url-linket skal aktiveres. Hvordan dette gøres er forskellig fra kalenderprogram til kalenderprogram. Der henvises derfor til de øvrige guidepunkter, der forklarer, hvordan din GECKO Booking kalender aktiveres i netop dit program. Guiden fokuserer på de mest almindelige kalenderprogrammer, der understøtter iCal-funktionen. Hvis dit kalenderprogram ikke er beskrevet i denne guide, er du velkommen til at kontakte GECKO Booking, hvor vi i så fald vil forsøge at være behjælpelige.


Bemærk! Hvis du har flere kalendere og ønsker at koble dem alle til dit kalenderprogram, skal du koble alle kalenderne separat til dit kalenderprogram. Det er ikke muligt at koble alle kalenderne på en gang.


Hvis du har mistanke om, at andre har fået uretmæssig adgang til dit iCal-link, kan du klikke på ny url. Det gamle link vil herefter omgående stoppe med at virke. Bemærk dog at hvis du allerede har aktiveret din GECKO Booking kalender i dit kalenderprogram, vil du skulle aktivere den igen med den nye url.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede