Prøv en gratis demo

Klik her for at bestille

Bestil en gratis demo

Prøv en gratis og uforpligtende demo af Gecko Booking - Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger til GECKO Booking

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Aktivering af online betaling for gave- og værdikort


Indholdsfortegnelse


18.1.2 Aktivering af online betaling for gave- og værdikort

Hvis du har tilkøbt gavekortmodulet, kan du med online betaling-modulet modtage online betaling for dine gave- og værdikort. Hvis online betaling er tilkøbt, har du derfor mulighed for automatisk at sende et print-selv gavekort til kunden umiddelbart efter bestilling (Se Gavekortmodulet for mere information). Online betaling for gave- og værdikort aktiveres under gavekortmodulets indstillinger ('Gave- / værdikort' -> 'Indstillinger' -> 'Generelle indstillinger').

Du har nederst under gavekortmodulets indstillinger mulighed for at vælge, hvilke betalingstyper du ønsker at modtage. De betalingstyper, du kan modtage, afhænger bl.a. af hvilken indløsningsaftale du har, hvor de betalingstyper, du kan vælge imellem, aktiveres af GECKO Booking.

Du skal derfor kontakte GECKO Booking, hvis du ønsker at modtage andre betalingstyper end dem, der er vist her. For at aktivere en betalingstype skal boksen 'Aktiv' ud for denne markeres. Du har samtidig mulighed for at indtaste det emne som ordrebekræftelsesemailen skal sendes med. Slutteligt har du ved at markere boksen 'Send kopi af alle ordreemails' og indtaste en e-mail adresse mulighed for at modtage en kopi af alle ordreemails.

Husk at trykke 'Opdater betalingstyper' for at gemme en ændring!

Når der er foretaget en online betaling for et gave-/værdikort, vil denne stå registreret under menupunktet 'Online ordre' (Se Online ordre for mere information).


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede