Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Aktivering af online betaling

Aktivering af online betaling

Med Online betaling-modulet har du mulighed for at modtage online betaling for dine ydelser og/eller dine værdikort. Når du ønsker at aktivere online betaling på din hjemmeside, skal du foruden at tilkøbe selve modulet også indgå en såkaldt indløsningsaftale med Nets eller PayPal. Online betaling-modulet og indløsningsaftalen gør det tilsammen muligt at modtage online betaling med dankort og/eller andre typer af kreditkort. Der er forskellige regler, der skal følges, når man ønsker at modtage online betaling, og før man kan indgå en indløsningsaftale. Kontakt GECKO Booking for mere information, og vi hjælper dig igennem hele processen med at få online betaling aktiveret på din hjemmeside.

Udover at aktivere online betaling på din hjemmeside, og alle de krav og regler, der er i forbindelse med dette, skal online betaling også aktiveres i selve bookingsystemet. Du har mulighed for at aktivere online betaling to forskellige steder i bookingsystemet:

  1. Du kan aktivere online betaling for dine ydelser: Aktivering af online betaling for ydelser kræver, at du har tilkøbt Kassemodulet. Det er ikke muligt at modtage online betaling for dine ydelser, hvis kassemodulet ikke er tilkøbt. Se Aktivering af online betaling for ydelser for mere information.
  2. Du kan aktivere online betaling for dine gave- og værdikort: Aktivering af betaling for gave- og værdikort kræver, at du har tilkøbt Gavekortmodulet, idet det er i dette modul, at dine gavekort oprettes og administreres. Se Aktivering af online betaling for gave- og værdikort for mere information.

Når der er foretaget en online betaling for en ydelse eller et gave-/værdikort, vil denne stå registreret under menupunktet 'Online ordre' (Se Online ordre for mere information).


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede