Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Udsendelse af manuelle SMS beskeder


Indholdsfortegnelse


11.2 Udsendelse af manuelle SMS beskeder

Foruden at sende automatiske SMS'er til dine kunder har du mulighed for at sende manualle SMSer enten til en specifik kunde eller til hele hold og ventelister.

I dags- og ugevisningen vil der på alle kundebookinger være et lille brevikon.
Klikker du på dette ikon, hvad enten det er en holdbooking eller en booking foretaget af en enkelt kunde, vil du have mulighed for at sende en manuel SMS til kunden/kunderne.
På samme måde vil du i øverste højre hjørne af en kundes profil have mulighed for at sende en manuel SMS til den pågældende kunde.

Ved at klikke på brevikonet vil du blive overført til en side, hvor du i øverste venstre hjørne skal vælge, hvorvidt du ønsker at sende en SMS eller en e-mail til kunden.
Hvis du vælger SMS, vil dine muligheder være som vist i nedenstående skærmbillede.


Du kan i tekstfeltet skrive den SMS, du ønsker at sende til kunden.
Under tekstfeltet har du mulighed for at følge med i, hvor mange tegn du har skrevet og hvor mange SMS'er din tekst fylder.
Afhængigt af hvorvidt der er tale om en enkeltbooking eller en holdbooking, vil du til højre kunne se den kunde eller de kunder, der står som modtagere af SMS'en.
Du kan fravælge en modtager ved at fjerne markeringen. Når SMS'en er klar til afsending, trykkes der på 'Send besked'. SMS'en er nu sendt!


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede