Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Udsendelse af automatiske SMS beskeder

Udsendelse af automatiske SMS beskeder

Med SMS modulet har du mulighed for at sende forskellige automatiske e-mails/SMS'er til dine kunder, såsom e-mail/SMS-påmindelser. Samtidig har du mulighed for selv at modtage e-mails/SMS'er automatisk, såsom når en kunde foretager en booking.

Udsendelsen af automatiske e-mails/SMS'er til dine kunder administreres under menupunktet 'Indstillinger' > 'Booking' > 'Bookingindstillinger' > 'Notifikationer'. 

 

 

Du har her følgende muligheder:

 • E-mailpåmindelse 1: Du har mulighed for at sende kunden en e-mailpåmindelse. Angiv hvor mange timer forud for aftalen, e-mailen skal sendes. 
 • E-mailpåmindelse 2: Du har mulighed for at sende kunden endnu en e-mailpåmindelse. Angiv hvor mange timer forud for aftalen, e-mailen skal sendes. 
 • Dagsoversigt: Hvis du ønsker det, kan du få tilsendt en e-mail med oversigt over de bookinger, der er foretaget hvilken dag. Angiv hvilken e-mail, oversigten skal sendes til. 
 • SMS-påmindelse 1: Du har mulighed for at sende kunden en SMS-påmindelse. Angiv hvor mange timer forud for aftalen, SMS'en skal sendes. 
 • SMS-påmindelse 2: Du har mulighed for at sende kunden endnu en SMS-påmindelse. Angiv hvor mange timer forud for aftalen, SMS'en skal sendes.
 • Begræns SMS-påmindelser: Angiv, hvorvidt du vil sende til alle kundegrupper, samt hvorledes kunden skal modtage flere SMS-påmindelser i tilfælde af flere bookinger. 
 • SMS-bekræftelse: Du har mulighed for at sende kunden en bekræftelse på booking. 

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!

Angående automatiske SMS-udsendelser, er der endividere mulighed for nogle generelle indstillinger. Gå til 'Generelle indstillinger' > 'Notifikationer'. 

 • SMS-afsender: Du har mulighed for at indtaste navn eller telefonnummer, der fremgår som afsender. Det kan f.eks. være navent på din virksomhed. 
 • Send kode: Du kan tillade dine kunder at modtage en kode på SMS. Det kan f.eks. være ved glemt kode. Du kan vælge, om koden altid skal sendes på både SMS og mail, eller om kunden selv må bestemme.  
 • SMS-kø: Du kan bestemme et tidsinterval, hvor SMS-påmindelser ikke sendes til dine kunder. Det kan f.eks. være mellem klokken 23.00 og 07.00. Når tidsintervallet for pausen er ovre, vil systemet automatisk sende de SMS-beskeder, der har været i kø til at blive sendt, fordi de skulle være afsendt i den indtastede periode. Denne funktion kan bruges til at sikre, at dine kunder ikke modtager SMS-beskeder om natten. 

Udsendelsen af automatiske e-mails/SMS'er til dig selv administreres under den enkelte kalenders indstillinger. Du har mulighed for at modtage en automatisk E-mail/SMS, når en kunde booker en tid, og/eller når en kunde sletter en tid. For at benytte dig af SMS funktionerne skal du huske at indtaste et mobilnummer.

Gå til 'Kalender' > 'Kalenderoversigt' > 'Indstillinger' > 'Generelle kalenderindstillinger'. 

Du har følgende muligheder relateret til SMS modulet:

 • Ny booking – E-mail: Du har mulighed for at modtage en notifikation på E-mail, når en kunde booker en tid i denne kalender. Bemærk at dette ikke gælder kvikbookinger. 
 • Ny kommentar – E-mail: Du har mulighed for at modtage notifikation på E-mail, når en kunde ko 
 • Ny booking – SMS: Du har mulighed for at modtage en notifikation på SMS, når en kunde booker en tid i denne kalender. Bemærk at dette ikke gælder kvikbookinger. 
  Gå til tekst får dig direkte til 'Booking - Bekræftende e-mail - Egen kopi' under tekster.
 • Booking slettet  – E-mail: Du har mulighed for at modtage en notifikation på SMS, når en kunde sletter en tid i denne kalender. Bemærk, at dette ikke gælder sletninger foretaget af personale.
 • Booking slettet – SMS: Du har mulighed for at modtage en notifikation på SMS, når en kunde sletter en tid i denne kalender. Bemærk, at dette ikke gælder sletninger foretaget af personale. Funktionen aktiveres ved at markere boksen og herefter trykke 'Opdater'.

​'Gå til tekst' får dig direkte til 'Booking - Bekræftende e-mail - Booking slettet - Egen kopi' under tekster. Her kan du ændre teksterne, der automatisk sendes på SMS og e-mail. 

Husk at trykke 'Opdater' for at gemme en ændring!

Alle afsendte SMS'er arkiveres i en SMS log, som du kan tilgå ved at klikke 'Vis SMS log' (Se SMS log for mere information). På denne måde kan du altid holde styr på antallet af sendte SMSer.


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede