Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

 

Online booking

Gør online booking nemt og overskueligt for dig selv og dine kunder.

Booking

Gør booking nemt og overskueligt i din forretning.
Booking med funktionerne til dig

Online booking skal skabe overblik og være nemt for dig og dine kunder. Vores bookingmodul kommer derfor med mange funktioner, så det er nemt at tilpasse det til din virksomhed. Hvornår og hvordan du udnytter vores mange muligheder bedst, står vi til enhver tid klar til at vejlede dig i. Det vigtigste er, at det giver mening for dig og din forretning. Se et stort udvalg af vores funktioner og muligheder herunder.

Ét samlet system

Du kan sagtens have bookingmodulet som enkeltstående modul. Alt efter behov, har du mulighed for at koble flere moduler på med tiden. Får du fx brug for at håndtere betaling, sende nyhedsbreve eller kræver din branche journal mm., så kan du tilføje et modul med flere funktioner. Når et nyt modul kobles på, taler det sammen med dine andre moduler på tværs af dit samlede system.

Funktioner

Online booking

Gør online booking muligt for dine kunder, så de kan booke hos dig 24 timer i døgnet - lige når det passer dem. Opret nemt dine ydelser og services samt den kalender, de skal kunne bookes i.

Holdbooking

Arbejder du med holdtræning, kurser eller lignende, så kan du anvende holdbooking i dit bookingsystem og få overblikket over antal tilmeldte. Dine kunder kan booke sig på dine forskellige hold via en holdkalender på din hjemmeside.

Lokalebooking

Har du brug for at booke lokaler til møder eller arrangementer og lignende, kan du også det. Her kan den, der booker selv vælge tidspunkt og hvor lang tid lokalet skal være booket i.

Parbooking

Brug parbooking når dine kunder skal booke tid til behandling sammen, fx en massage. Funktionen sørger for at booke to eller flere tider på samme tid i to eller flere forskellige kalendere.

Ressourcebooking

Anvend ressourcebooking i forbindelse med en booking, når der skal bruges en medarbejder, udstyr eller fx et lokale til din kundes booking, så du undgår at overbooke. Når dine kunder booker en behandling, reserveres medarbejderen, lokalet eller det udstyr der skal bruges helt automatisk.

Tilvalg til booking

Opret dine ydelser og tjenester som tilvalg i bookingsystemet. På den måde skaber du mersalg, fordi dine kunder får muligheden for at tilføje flere behandlinger i en og samme booking. Du styrer hvilke services og behandlinger, dine kunder skal kunne kombinere i forbindelse med bookingen.

Videomøder

Giv dine kunder mulighed for at booke online sessions, konsultationer, møder og lignende. De sparer tid og det gør du også.

Påmindelse om aftale

Reducer udeblivelser ved at sende dine kunder påmindelser forud for en aftale. Påmindelserne kan sendes helt automatisk på både SMS og e-mail.

Lav egne tekster

Lav dine egne tekster til mails og SMS, om det er bookingbekræftelser, påmindelser eller anden information til dine kunder. Sæt mailen op med de informationer der er nødvendige for dine kunders booking.

Firmaaftaler

Du kan håndtere firmaordninger i dit bookingsystem på en overskuelig og nem måde. Det er muligt at oprette separate login til hver ordning og lave kundegrupper med hver deres specifikke ydelser/services mm..

Venteliste

Brug funktionen venteliste og få fyldt hurtigt op igen, hvis der skulle komme afbud.

Statistik

Bevar overblikket over din forretning med statistik på dine bookinger, belægning, kunder med mere.

Hvorfor vælge GECKO?Personlig og gratis support fra kompetente medarbejdere via telefon og e-mail.

Systemet kan skræddersys til dine behov.

Betal kun for de funktioner du har behov for og med mulighed for at udvide løbende.

Opfylder GDPR 100%. Årlig ISAE 3000 revisionserklæring.

 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede