Spørgsmål og svar
Hvordan sletter jeg en kalender?
Hvordan sletter jeg en kalender?
Har du en ansat som stopper, kan du slette en kalender ved at:
1. Gå til 'Indstillinger' -> 'Booking: Kalenderoversigt + opret'.
2. Klik på 'Indstillinger' ud for den pågældende kalender, som du ønsker at slette.
3. Scroll helt ned i bunden. Her finder du knappen 'Slet kalender' - tryk på denne.

4. Bekræft sletningen ved at indtaste brugernavn og adgangskode. Afslut med tryk 'Slet
kalender'.

Bemærk! En sletning af en kalender er permanent og kan ikke fortrydes. Derfor er det kun super-admin login, som kan slette kalendere. Alle bookinger, der er foretaget i pågældende kalender, slettes sammen med kalenderen. Hvis der er foretaget bookinger i kalenderen, anbefales det derfor, at man før en sletning tager kalenderen ud af drift, hvor du flytter bookingerne til en anden kalender.
For mere information omkring sletning af en kalender klik her.
Hvorfor vælge GECKO Booking?
Personlig og gratis support via telefon og e-mail fra medarbejdere, der kender systemet.
Et fleksibelt system, der kan tilpasses din virksomheds behov og arbejdsgange.
Vælg de moduler, du har brug for, og udvid løsningen, når dine behov ændrer sig.
Fokus på datasikkerhed og GDPR med årlig, uafhængig revision. Læs om datasikkerhed og GDPR.
Prøv Gecko gratis og uforpligtende i 30 dage
Udfyld formularen, så modtager du et login hurtigst muligt.
Vores kunder
Over 1000 virksomheder
Vi giver ro i dagligdagen med et system man kan stole på.