Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Vejledninger - Venteliste

Venteliste

Du kan på dine ydelser vælge at aktivere en venteliste, så dine kunder kan blive skrevet op til en ellers besat ydelse. Der er her tale om en manuel funktion, hvor du selv skal kontakte kunden, hvis en tid bliver ledig. Funktion aktiveres under den enkelte ydelses indstillinger. Når ventelistefunktionen er aktiveret, vil den være aktiveret både i Kvik book og online booking.

I kvik book kan en kunde tilmeldes en ydelses venteliste, når ydelsen er valgt i ydelsesvælgeren. Bemærk, at der skal være valgt en kunde før denne mulighed fremkommer. I online booking kan en kunde tilmelde sig en ydelses venteliste under kalenderen, når pågældende ydelse er valgt.

Efter tilmelding til venteliste fremkommer denne side; her vælges hvilken periode, kunden ønsker at blive skrevet op på ventelisten i, samt hvilket tidsinterval, kunden ønsker at få ydelsen udført i. Samtidig er det muligt at vælge hvilken kalender, ydelsen ønskes booket i, og det er muligt at skrive en kommentar. Når der trykkes på knappen 'Bekræft', er tilmeldingen til ventelisten registreret.


Hvis der eksisterer kunder på ventelisten, vil antallet af kunder på listen være vist øverst i det banner, der er synligt på alle sider i bookingsystemet. Ved tryk på ikonet, kommer du til ventelisten.


Du kan øverst på ventelisten vælge, hvilken periode, du ønsker at se ventelistetilmeldinger i. Tryk på 'Opdater visning' for at komme videre til oversigten over kunderne på ventelisten i den valgte periode. Her kan du:

  • Gå videre til den enkelte kundes profil.
  • Kontakte kunden direkte herfra, hvis du f.eks. finder en ledig tid til kunden.
  • Se, hvilken kalender, kunden ønsker, at ydelsen skal bookes i. Hvis ingen kalender er valgt, vil der stå 'Første ledige'.
  • Se, hvilken tidsperiode og på hvilket tidspunkt, kunden ønsker at booke ydelsen i, samt hvilken ydelse, kunden har skrevet sig på venteliste til.
  • Se, hvis kunden i forbindelse med tilmelding til ventelisten har skrevet en kommentar.
  • Gå direkte videre til kvik book og booke ydelsen til kunden, hvis en tid bliver ledig. Husk dog at kontakte kunden angående bookingen!
  • Foretage ændringer for de enkelte kunder på ventelisten.
  • Slette kunden fra ventelisten ved at sætte flueben under 'Marker' og derefter vælge handlingen 'Slet fra ventelisten' i drop down-menuen. Hvis du booker en tid til kunden, skal du ligeledes huske at slette kunden fra listen manuelt. Hvis kundens valgte tidsperiode er overstået, slettes kunden dog automastisk fra ventelisten.

Du har også mulighed for at aktivere en automatisk venteliste. Dermed vil kunder der står på en venteliste modtage en e-mail/SMS, når en anden kunde sletter en booking, der matcher deres tid. Du aktiverer dette under indstillingerne for den enkelte kundegruppe. 


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede