Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Vejledninger - Rabatkoder

Rabatkoder

I Gecko kan du lave rabatkoder f.eks. i forbindelse med en kampagne. Du bestemmer selv om koden skal være på et specifikt beløb eller i procent af en vares eller behandlings pris. Rabatkoder oprettes under 'Kasse' > 'Indstillinger' > 'Rabatkoder'. 

Øverst til højre opretter du nye rabatkoder. Indtast Rabatnavnet, angiv dernæst koden, som dine kunder skal anvende og til sidst om det skal være en procentvis rabat eller et rabatbeløb (værdi). Tryk opret rabatkode. 

Rabatkoden findes nu i oversigten.

For at kunne foretage yderligere indstillinger af rabatkoden, klikker du nu på 'Ret'. 

Under de generelle indstillinger for rabatkoden kan du nu aktivere rabatkoden ved at sætte flueben i boksen 'Aktiv' og trykke opdatér. Og du angiver her også den' aktive periode' og en evt.  'Indløsningsperiode'. Vil du sætte begrænsninger på anvendelse af koden, kan du f.eks. gøre det ved kun at tillade brug af koden én gang per kunde.  Husk at trykke 'Opdatér'. 


Man kan bruge rabatkoden på flere måder. Har du en specifik varegruppe, f.eks. Behandlinger, kan du koble den på rabatkoden under 'Varegrupper med rabat'. Er det kun udvalgte varer, så skal du tilføje de pågældende varer til rabatkoden for at koden virker ved anvendelse. 

Under sidste fane kan du tilknytte rabatkoden til udvalgte kunder, hvis det kun er udvalgte kunder der må have lov at benytte koden. 

Husk at trykke Opdatér for at gemme ændringer. 


 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede