Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Ofte stillede spørgsmål


Du er her: F.A.Q > Standard booking > Kalender > Bookinger > Hvordan nedskriver jeg antallet af pladser på et hold/kursus, hvor der allerede er tilmeldte samt en venteliste?


Hvordan nedskriver jeg antallet af pladser på et hold/kursus, hvor der allerede er tilmeldte samt en venteliste?

Spørgsmål:

Hvordan nedskriver jeg antallet af pladser på et hold/kursus, hvor der allerede har tilmeldte samt en venteliste?


Svar:

Du kan nedskrive antallet af pladser på et specifikt hold/kursus, der allerede er fuldt booket samt har en venteliste. Du kan altså rette deltagerantallet uden at brugerne fra ventelisten kommer på automatisk. Følg disse trin:

1. Opret først en arbejdstid på en anden dag, hvor du kan flytte alle deltagerne over på midlertidigt. Det gør du under 'Kalender' -> 'Kalenderindstillinger' og så ved at vælge 'Ret arbejdstider' ud for den ønskede kalender. 

2. Gå dernæst til din kalender og find tidspunktet for det hold/kursus hvorpå du ønsker at nedskrive antallet af pladser. Tryk på selve bookingen. 

3. Find en tilfældig deltager og vælg så ikonet 'Gå til konkret booking' ovenover vedkommendes navn. 

4. På næste side vælger du 'Ret booking'.

5. Vælg dernæst at du IKKE ønsker at flytte folk fra ventelisten med over på den nye dato. Marker i 'Delete' under ventelisten.

6. Marker også ud for 'Flyt alle der er tilmeldt hold/kursus' og vælg den nye dato i kalenderen. 

Husk! Vi anbefaler, at I nedskriver navnene på dem der står på ventelisten, da de kan komme på en ny venteliste, når disse trin er gennemgået. 

7. Slet så de deltagere, der ikke skal være på holdet. 

8. Gå dernæst til 'Indstillinger' -> 'Ydelser' og 'Ret' ud for en specifik ydelse for at nedskrive pladser på denne. F.eks. fra 20 til 15. Tryk på 'Opdater'.

9. Gå dernæst tilbage til holdet i din kalender og gentag punkt 2+3+4+6. Vælg endnu engang en tilfældig deltager og dernæst 'Gå til konkret booking' -> 'Ret booking' og flyt alle deltagere tilbage på den rigtige dato.

OBS! Hvis du ønsker at få folk tilbage på en venteliste, skal du ind på de pågældende kunders profiler. Log ind som kunden og tilmeld ham/hende til det givne hold/kursus igen.  


 

Prøv en gratis og uforpligtende demo af GECKO Booking

Udfyld formularen, og vi sender dig en demo hurtigst muligt.

 

Felter markeret med * er påkrævede