Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

Mindre administration
mere tid til dine kunder

 

Online booking er gjort nemt og overskueligt - skræddersyet til dine behov

Bestil en gratis demo 

 

Online bookingsystem til diætister

 

Med et online bookingsystem fra GECKO Booking kan du tilbyde online booking af kostvejledning til dine klienter. Bookingsystemet indsættes på din hjemmeside, og dine kunder kan lave en online tidsbestilling, når det passer dem – 24 timer i døgnet.
 

Systemet er velegnet til dig som diætist, men det er samtidig så fleksibelt, at det kan skræddersys til din specifikke virksomhed. Du skal bruge mindre tid på administration og slipper for forstyrrende telefonopkald fra klienter, der vil booke en aftale. GECKO Booking sætter system på din hverdag, og du kan derfor fokusere på det, du er bedst til, nemlig at vejlede dine kunder.

 
Indberetter du til Sygeforsikring ”danmark”?
Du kan tilkøbe muligheden for at lave automatiske indberetninger til ”danmark” direkte fra dit bookingsystem!
 
Hvorfor vælge GECKO Booking?
  • Dine klienter kan booke tid, når det passer dem

  • Bookingsystemet er nemt og overskueligt for både dig og dine klienter

  • Fast lav månedlig pris med mulighed for at tilkøbe tillægsmoduler

  • Systemet kan skræddersys til dine behov

 

Prøv en gratis demo af GECKO Booking og oplev hvor ideelt vores online bookingsystem er til diætister – det er helt uforpligtende.

 

Det siger vores kunder

Vi leverer til kunder af alle størrelser - fra enkeltmandsvirksomheder til
større virksomheder med tusindvis af kunder. Her kan du læse, hvad de har at sige om os.


 

I dag er alle vores kunder meget trygge ved systemet, og benytter det ivrigt til bestilling af Senetensbehandling hos Skovshoved-Goodlife.dk

Med andre ord kan vi kun anbefale Geckos online bookingsystem, da vi uden dette var blevet lagt ned i vores succes.

Mads og Charlotte Christiansen 
Skovshoved-Goodlife.dk


 

Skovshoved Goodlife Helkropsbehandling

Vi har i Lægernes Sundheds Center anvendt Gecko igennem længere tid og finder systemet enkelt at anvende, intuitivt og meget konkurrencedygtigt til prisen.

Ole Victor 
Lægernes Sundheds Center 

 

Ole Victor Lægernes Sundheds Center

Jeg valgte Gecko som vores leverandør tilbage i september 2015, og det har jeg ikke fortrudt!

Når vi har brug for Geckos support, møder vi altid en hjælpsom og venlig medarbejder i telefonen, der tager sig tid til at hjælpe, f.eks. med en opsætning i vores individuelt tilpasset bookingsystem.
Det er guld værd!

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Gecko. Det har jeg faktisk allerede gjort i mit business-netværk.

Wenche Obitz
DermoCosmetic

DermoCosmetic Kosmetisk Skønhedsklinik

Man tror det måske næppe ved første øjekast, men også i biografverden, kan vi finde anvendelse for Gecko Booking. Efter enkelte små justeringer, har vi, i Hvalsø bio, stor nytte af, at anvende systemet.

Hanne Olsen 
Hvalsø Bio

Hvalsø Biograf

Verdens bedste booking system! 

Jeg har prøvet forskellige systemer som behandler. Jeg var så heldig for nogle år tilbage og få kendskab til Gecko. :-)

De har ubetinget alt hvad det skal indeholde, en verdensklasse support som ingen andre, alle supporterne er super søde. Jeg er pjattet med man bare kan ringe og få hjælp med det samme, og de bliver aldrig træt af en.

De hjælper med alt, uanset stort eller småt.

De får mine allerbedste anbefalinger :-)

Anette Riis Laursen

Riis Akupunktur
 

Da KØN Museum overgik til Gecko, var det en stor lettelse for vores frontpersonale, som tidligere havde brugt lang tid på at modtage telefonopkald fra lærere, der ønskede at booke undervisningsforløb på museet. Nu er det nemt og gnidningsfrit for både lærere og museumspersonale. Lærere modtager bookingbekræftelse og også en påmindelse, så de får alle de nødvendige informationer, og så de husker at møde op til bookingen. Vi bruger også systemet internt til arrangementsplanlægning, så vi eksempelvis ikke kommer til at booke konferencesalen til to forskellige arrangementer. Samt vi bruger systemet til at føre statistik over antallet af bookinger, hvilke klasser, der besøger osv.  

Anna Svenning
KØN - Gender Museum Denmark

Kvindemuseet i Danmark

Hos Psykologerne Johansen & Kristoffersen er vi yderst tilfredse med vores online bookingsystem hos Gecko.

Vi er blandt andet glade for systemets fleksibilitet og mulighed for individualisering af opsætning, samt kombinationen af kalender, der er integreret med kasse.

Der er også hurtig adgang til kundeservice og teknisk support.

Embla R. Moen
Psykologerne Johansen & Kristoffersen
 

Psykologerne Johanesen & Kristoffersen

I forbindelse med bestilling af tider til behandling på min klinik, får jeg dagligt input som:

»Hvor er det nemt at bestille tid«, »Hvor er det rart at blive påmindet med både mail og SMS« og »Hvor er det let og overskueligt«. 


Klaus Duedam 
Klinik Wellness 

 

Klaus Duedam Klinik Wellness

Vi er simpelthen ovenud imponeret over Gecko. Både vores booking site, kassesystem, men bestemt også den super fede og professionelle hjemmeside og webshop, de har kreeret til os. Vi havde nogle specifikke ønsker omkring, hvordan hjemmeside, webshops, booking samt kassesystem skulle kunne arbejde sammen med vores nuværende regnskabsprogram, e-conomic. Dette ønske opfyldte de til UG.
Ligeledes har de været rigtig gode til at sætte os ind i alle de her nye ting, og gøre os godt kørende.
Skulle der være noget man ikke lige kan hitte ud af, så står de altid til rådighed og er søde hjælpsomme. 
Vi kan varmt anbefale Gecko samt det altid venlige og søde team bag. 

Mette Rosa Dahl
Besøgsbondegården

Besøgsbondegården

Jeg er meget tilfreds med Gecko, fordi jeg føler, hvis der er en ting der ikke lige fungerer eller vi synes det virker som om det ikke kan lade sig gøre, så kan det faktisk alligevel. Derfor synes jeg, at vi får et system, som hele tiden tilpasses vores behov.

Jeg synes det ser pænt ud hos vores kunder, når de selv skal booke og jeg synes, vi har nemt ved at finde rundt i systemet.

Der hvor, vi synes, Gecko gør en forskel, er at det ikke er så firkantet. Hvis der er noget vi gerne vil have løst, kan supporten som regel klare opgaven. 
Vi er super glade for bookingfunktionen, både hos kunderne og hos os. Statistikkerne er vi også super glade for. Vi er specielt glad for måden man kan tilvælge ekstra behandlinger online, det virker super godt.
Vi oplever, at vi kan komme igennem til supporten hver gang, og stort set hver gang, kan vi få svar på vores spørgsmål, hvis ikke med det samme, så kan de vende tilbage med svaret. 

Generelt er vi meget tilfredse med at være kunder hos Gecko.
Tak for et godt samarbejde og hjælp med både åbning af vores nye afdeling men også da vi skulle overgå til jer. 

Simone Højholt 
Højholt Hudpleje

Højholt Hudpleje

Gennem længere tid ledte jeg efter et bookingsystem, der kunne imødekomme vores lidt specielle behov. Valget faldt på Gecko Booking, hvilket jeg ikke har fortrudt. Jo mere jeg har arbejdet med Gecko, jo mere overrasket er jeg blevet over, hvor meget jeg kan tilpasse systemet præcist til mine behov.

Martin Møller
Indehaver, Bryggens Kajakpolo

Bryggens kajakpolo

I Privatsikring har vi med stor glæde benyttet Gecko til håndteringen af forsikringsmøder med vores assurandører. Især fleksibiliteten har været en stor fordel for os, da vi ikke har gjort brug af en ”out-of-the-box” løsning. Blandt andet har vi integreret løsningen med flere interne systemer, som uden problemer taler sammen med Gecko hver gang der bookes et møde. Til dette skal Gecko have stor ros for den support de har ydet os, hvad enten det gælder support af vores eksisterende løsninger eller efterspørgslen på en ny funktion.
Deres medarbejdere er altid til at fange på telefonen, og i de få tilfælde vi har skulle have hjælp af mere teknisk karakter, har vi altid fået en tilbagemelding indenfor 24 timer.
Derudover bliver vi lige overraskede hver gang vi ringer, og har brug for en ny funktion, som Gecko allerede på den ene eller anden måde har tænkt ind i deres løsning.
Deres løsning kan skræddersyes til stort set alle behov og har et hav af funktioner, der gør det anvendeligt for alle brancher, og virksomheder i alle størrelser. 

Gustaf E. Schmidt
Forsikringsselskabet Privatsikring A/S

Forsikringsselskabet Privatsikring A/S

Det helt afgørende succeskriterie for vores samarbejde med Gecko, har været deres evne til at sætte sig ind i vores forretningsmodel, og på denne baggrund skabe nogle skræddersyede løsninger der er 100% tilpasset vores virksomhed. 

Hele vores forretningsudvikling er derfor blevet knyttet sammen med brugen og ikke mindst den kontinuerlige udvikling af Gecko . 

Jeg føler, at jeg altid bliver mødt at en stor professionalitet og kompetent sparring fra Geckos side i denne udviklingsproces.

Peter Cavling
Adm. dir. - TandproTetikeren

Tandprotektikeren
Folketinget
Copenhagen Business School
Kvindemuseet i Danmark
Aarhus Universitet
Du Kan Hjælpe
Hudplejeinstituttet Randers
Outdoor Adventures
Københavns Kommune
DK Healthcare Arbejdsmiljø og Trivsel
CRECEA Arbejdsmiljø og Sundhed

Læs mere om, hvad vores kunder har at sige om os

Se referencer
 


Prøv en gratis og uforpligtende demo fra Gecko Booking & Administration

Udfyld formularen, så modtager du en demo hurtigst muligt.

Alt OK!
Indtast venligst firmanavn.
Alt OK!
Indtast venligst dit telefonnummer.
Alt OK!
Indtast venligst dit navn.

Felter markeret med * er påkrævede