Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne!!

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Alt OK!
Indtast venligst dit navn.
Alt OK!
Indtast venligst din e-mail.
Alt OK!
Alt OK!
Indtast venligst dit spørgsmål.

Felter markeret med * er påkrævede

ePay Betalingsmodul

 

Brugervenligt og sikkert betalingsmodul, gratis kundesupport og masser af muligheder…

Med en ePay betalingsløsning får du masser af muligheder for at sikre en nem og sikker onlinebetaling på din hjemmeside via dit GECKO system. ePay understøtter mange forskellige betalingsformer samt indløsere. Hvis du vælger ePay, vil du f.eks. kunne gøre brug af deres multi-indløsningsfunktion, der giver dig mulighed for at have aftaler med flere forskellige indløsere på samme tid. Derudover vil ePay betalingssystemet også give dig adgang til en stabil failover-løsning, hvor du har mulighed for at skifte til din sekundære indløser, i fald af at din primære ikke skulle fungere.

Online betaling i GECKO Booking

Med ePay, kan du i GECKO Booking modtage betaling for bookinger, salg af varer, samt salg af værdikort (gavekort, klippekort, rabatkort og abonnementer).

Nb: I øjeblikket er det ikke muligt at benytte ePay til automatiske trækninger.

Betalingsmuligheder

Du kan se en oversigt over de mange betalingsformer, som ePay understøtter her.

Sikker onlinebetaling

Med ePays betalingssystem, vil du ikke kun kunne tilbyde dine kunder sikker onlinebetaling, men også selv gardere dig mod svindel. ePays betalingssystem inkluderer nemlig også sikkerhedsproduktet Fraud Fighter, hvilket giver dig en øget sikkerhed mod kreditkortsvindel.

Sådan kommer du i gang

Kontakt GECKO Booking for at bestille ePay betalingsmodulet. GECKO Booking fremsender login til ePay og hjælper dig gennem hele processen og opsætningen af dit ePay betalingsmodul, indtil du er du klar til at kunne modtage onlinebetalinger på din hjemmeside.

Hjælpen er nær!

GECKO Booking yder gratis kundesupport på ePay betalingsløsningen. Så hvis du har nogen spørgsmål eller gerne vil have hjælp til at komme i gang, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 7027 1699 eller info@gecko.dk.

ePay Video

Nedenfor kan de se en video, der forklarer hvad ePay er.Hvad er ePay? fra ePay Payment SolutionsVimeo