Har du spørgsmål til Gecko Booking?

Vi hjælper gerne :)

Spørgsmål til Gecko Booking?

Er du i tvivl om hvorvidt Gecko Booking er noget for dig, eller har du andre spørgsmål? Så hører vi rigtig gerne fra dig!

Felter markeret med * er påkrævede

+45 7027 1699 info@gecko.dk Log ind Online booking- & administrationssystem - Nemt og enkelt

Online bookingsystem til akupunktører

Med et online bookingsystem fra GECKO Booking kan du tilbyde online booking af akupunktur til dine kunder. Bookingsystemet indsættes på din hjemmeside, og dine kunder kan lave en online tidsbestilling, når det passer dem – 24 timer i døgnet.

Systemet er velegnet til dig som akupunktør, men det er samtidig så fleksibelt, at det kan skræddersys til din specifikke praksis. Du skal bruge mindre tid på administration og slipper for forstyrrende telefonopkald fra kunder, der vil booke en aftale. GECKO Booking sætter system på din hverdag, og du kan derfor fokusere på det, du er bedst til, nemlig at behandle dine kunder.

Indberetter du til Sygeforsikringen ”danmark”? Du kan tilkøbe muligheden for at lave automatiske indberetninger til ”danmark” direkte fra dit bookingsystem!


Hvorfor vælge GECKO Booking?

   •   Dine kunder kan booke tid, når det passer dem

   •   Bookingsystemet er nemt og overskueligt for både dig og dine kunder

   •   Fast lav månedlig pris med mulighed for at tilkøbe tillægsmoduler

   •   Systemet kan skræddersys til dine behov

Prøv en gratis demo af GECKO Booking og oplev hvor ideelt vores online bookingsystem er til akupunktører – det er helt uforpligtende.